Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Bărbat acuzat de viol în Iași. A fost găsit în chiloți și cu pantofi de damă într-un tufiș

Your browser doesn't support HTML5 video.

O poveste de amor începută pe internet a avut parte de-un deznodământ cu totul neobișnuit.

O femeie din județul Iași a dat alarma la 112, unde a anunțat că a fost violată. Incidentul s-ar fi petrecut la o stână, iar victima ar fi reușit să evadeze.

A fost mobilizare generală pentru găsirea ei, dar și a suspectului. Finalul a venit ca o surpriză pentru toată lumea.

Imediat după miezul nopții, femeia, în vârstă de 38 de ani, a sunat și anunțat că este pe un câmp. Fugise, după ce - spunea ea - ar fi fost violată de un cunoscut, la o stână. Un cioban, angajat al presupusului agresor, ar fi ajutat-o să evadeze.

50 de polițiști, jandarmi, pompieri și voluntari au început căutările.

Citește și
E incredibil unde ascundeau drogurile cărăușele unor traficanți din Iași. Clienții aveau un singur mod de a cumpăra
E incredibil unde ascundeau drogurile cărăușele unor traficanți din Iași. Clienții aveau un singur mod de a cumpăra

Diana Cimpoeșu, medic-șef UPU-SMRD: „S-au deplasat forțe de intervenție de la poliție, pompieri, echipajul de prim ajutor Răducăneni, pentru a fi în sprijinul acestei paciente. În cursul apelului s-a menționat că telefonul de pe care se apelează nu mai are baterie, astfel încât nu s-a mai pututu lua legătura cu ea în cursul căutării”.

Au găsit-o pe femeie după cinci ore, ascunsă într-un canal. Pe individ, în schimb, l-au reperat mult mai repede, cu cameră de termoviziune. Era într-un tufiș, doar cu lenjeria intimă pe el și cu încălțăminte de damă.

Anca Vîjiac, purtător de cuvânt IPJ Iași: „Polițiștii secției rurale Răducăneni au identificat și au dus la cercetări un bărbat bănuit de comiterea infracțiunii de viol. Acesta a fost identificat la proximativ 1,5 km distanță de stâna unde locuia”.

Inițial, femeia a anunțat că vrea să depună plângere împotriva bărbatului. În drum spre medicul legist, s-a răzgândit.

Potrivit unor surse din rândul investigatorilor, cei doi amorezi s-au cunoscut pe internet, în timp ce bărbatul se afla în Austria. Duminică, s-au întâlnit în Iași, iar spre seară au mers împreună la stâna lui.

În zori, bărbatul a fost dus la audieri, însă dosarul nu va merge mai departe, pentru că presupusa victimă și-a retras acuzațiile.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult