Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Apariția misterioasă a unor veverițe roșii a dus la o descoperire ciudată în New York. Ce au găsit autoritățile

Apariția bruscă a unor veverițe de culoare roșie în New York a stârnit confuzie. Anchetatorii au demarat o anchetă și au decoperit că acestea au fost vopsite în mod intenționat și eliberate în natură, scrie Miami Herald.  

Responsabil a fost un bărbat, care a fost „prins în flagrant" după o operațiune de supraveghere. Departamentul de Conservare a Mediului din statul New York a pus ofițeri să caute veverițe roșii și, în cele din urmă, au găsit una „traversând strada" în apropierea casei suspectului.

„El (suspectul) a recunoscut că a prins veverițele și le-a pictat pentru a le urmări pe cele care se întorceau în curtea sa", au declarat oficialii statului într-o postare pe Facebook din 13 februarie. „Nu am crezut niciodată că va trebui să spunem asta, dar nu pictați/vopsiți veverițele!".

Printre dovezile găsite la domiciliu se numără o capcană pentru rozătoare, o cutie de vopsea spray și o cușcă care fusese murdărită de vopseaua roșie, arată fotografiile.

Citește și
friptura vita
S-a dat undă verde pentru vânzarea primelor fripturi din vită cultivată în laborator. Cum se obține, de fapt, carnea

Anchetatorii nu au spus când a început vopsirea cu spray sau câte veverițe au fost implicate, dar primele apariții au fost raportate la sfâârșitul lui decembrie.

Suspectul le-a spus ofițerilor că folosea vopseaua ca un pentru a ști care veverițe se întorceau regulat în curtea sa.

El a fost acuzat de „încălcări legate de prinderea, transportul și eliberarea animalelor sălbatice", precum și de „maltratarea animalelor", au declarat oficialii.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult