Modifica setarile cookie
Toate categoriile

ANAF își execută un fost șef. I-a scos la vânzare apartamente și o vilă de peste un milion de euro

ANAF a scos la licitație mai multe apartamente și o vilă ale fostului său șef, ca ministru de Finanțe, Sebastian Vlădescu. Vlădescu a fost condamnat la peste 7 ani de închisoare în dosarul de corupție privind calea ferată București-Constanța.

Fiscul a scos la licitație mai multe imobile aparținând lui Sebastian Vlădescu, fost ministru de Finanțe în 2005-2007 și 2009-2010, scrie Profit.

ANAF speră să obțină de pe urma fostului său șef cel puțin 5,69 milioane lei, printre proprietățile scoase la vânzare fiind trei apartamente în centrul Bucureștiului, o vilă și un teren de aproape 5 hectare, ambele în Prahova.

Cea mai ieftină proprietate scoasă la licitație este vila cu etaj și un teren aferent de peste 4.500 de metri pătrați din localitatea prahoveană Valea Largă, pentru care ANAF cere mai puțin de 20.000 de euro, invocând starea de degradare a imobilului.

Condamnat alături de cumnatul lui Mircea Geoană în dosarul șpăgii de 20 milioane de euro 

Cel mai scump imobil al lui Sebastian Vlădescu vândut acum de instituția pe care a condus-o de două ori este un apartament cu 4 camere din Sectorul 2, cu un preț de pornire al licitației de 340.000 de euro, fără TVA.

Citește și
Radu Berceanu şi Arpad Paszkany, citați ca martori în dosarul lui Sebastian Vlădescu. Cum s-a dat mită de 20 milioane de euro
Radu Berceanu şi Arpad Paszkany, citați ca martori în dosarul lui Sebastian Vlădescu. Cum s-a dat mită de 20 milioane de euro

Fostul ministru liberal al Finanțelor a fost condamnat definitv în mai 2023 la 7 ani și 4 luni de închisoare în dosarul de corupție privind calea ferată București-Constanța, în care s-a dat o șpagă de peste 20 de milioane de euro.

Alături de el, a mai fost condamnat la 6 ani de închisoare în acest dosar Mircea Costea, fostul președinte Eximbank și cumnat al lui Mircea Geoană.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult