Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Amendă de 10.000 de lei pentru un șofer împotmolit cu mașina pe plaja 23 August: „Ăsta da şmecher, dă-i tată” | VIDEO

O maşină împotmolită în nisip a fost filmată pe o plajă din localitatea 23 August. Şoferul încearcă să plece, dar derapează în repetate rânduri.

Imagini cu o maşină împotmolită în nisip, chiar la malul mării, au apărut pe reţelele de socializare, iar Poliţia a demarat verificări.

„Ăsta, da, şmecher. Jupân de jupân! Dă-i, tată, dă-i! Dă-i, dacă nu ţi-a plăcut munca!”, se aude pe înregistrare.

După câteva pre, reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Constanța au transmis că au reușit să identifice șoferul. Conducătorul auto a primit o amendă de 10.000 de lei deoarece agenții au stabilit că a încălcat orodonanța de urgență 19/2006 privind activitățile de la malul mării.

„Conducătorul autoturismului a fost identificat şi sancţionat cu amenda contravenţională în valoare de 10.000 lei, conform prevederilor O.U.G. 19/2006 privind utilizarea plajei Mării Negre şi controlul activităţilor desfăşurate pe plajă”, a transmis IPJ Constanţa.

Citește și
sudul litoralului
Turiștii din sudul litoralului fac plajă printre utilaje. Unii au plătit 1.750 de lei pe noapte pentru acest "răsfăț"

După ce imaginile au apărut în spațiul public, politiștii au transmis: „Ca urmare a imaginilor apărute în mediul online, care arată o persoană care a pătruns cu autoturismul pe plajă, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Mangalia s-au sesizat din oficiu, iar în urma verificărilor au stabilit că evenimentul s-a produs pe o plajă din zona localităţii 23 August. Poliţiştii continuă cercetările pentru identificarea conducătorului, stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul şi luarea măsurilor care se impun”.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult