Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Marcel Ciolacu, candidat al PSD la președinția României, a recunoscut că face ”meditații” la limba engleză: ”Nu e o rușine”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Candidatul Partidului Social Democrat la alegerile prezidențiale, Marcel Ciolacu, a recunoscut la Pro TV că face ”meditații” la limba engleză și că învață economie, pentru a putea face față îndatoririlor de premier.

Întrebat de Andreea Esca, marți, la Știrile Pro TV de la ora 19.00, ce crede că îi lipsește, în calitate de candidat, Marcel Ciolacu a mărturisit că, inițial, a avut ”rețineri în relațiile externe”, din cauza faptului că trebuia să vorbească în limba engleză.

Andreea Esca: Haideți să vă întreb și așa, ce credeți că vă lipsește?

Marcel Ciolacu: ”Am avut rețineri, de exemplu, în relațiile externe. Am avut rețineri... nu, nu e ... Nu mă simțeam confortabil. Și din cauza limbii. Normal că lucrurile le-am demarat și s-au învățat.”

Andreea Esca: Adică învățați acum ....

Citește și
Marcel Ciolacu, Andreea Esca
Marcel Ciolacu, față în față cu Andreea Esca: Dacă voi ajunge președinte, voi numi un premier de la alt partid, nu de la PSD!

Marcel Ciolacu: ”Și acum am un profesor de engleză. Normal. E lupta fiecăruia cu el, ca să fie mai bun în fiecare zi. Dar nu e o rușine. Mie nu mi-e rușine să spun, am profesor de economie. E normal să facă acest lucru.”

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult