Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Nicolae Ciucă a lansat un videoclip de promovare a cărții ”Un ostaș în slujba țării”: ”A fost o ploaie de lovituri de AG-7”

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, și-a lansat, miercuri seara, un videoclip de promovare a cărţii ”Un ostaș în slujba țării”, în care sunt incluse imagini cu el în echipament militar în misiunile pe care le-a avut în Afganistan și Irak.  

În acea perioadă, el era comandant al Batalionului 26 Infanterie ”Neagoe Basarab”.

În videoclip sunt incluse imagini cu Batalionul 26 Infanterie ”Neagoe Basarab”, dislocat în Afganistan, şi cu Nicolae Ciucă, pe atunci locotenent colonel, comandant al batalionului de infanterie participant la misiune în Irak, în 2004.

Ciucă povesteşte inclusiv despre o misiune în care ”a fost o ploaie de lovituri de AG-7, peste 24 de lovituri”.

”Una dintre ele a lovit la o jumătate de metru în rambleul drumului, în faţa transportorului în care mă aflam”, povestește el.

Citește și
Nicolae Ciuca, Marcel Ciolacu
Președintele PNL atacă PSD la scurt timp după ce s-a aflat că Ciolacu va candida la prezidențiale: ”Este adeptul unui joc”

În videoclip sunt şi imagini cu regizorul Sergiu Nicolaescu,care vorbește despre misiunile soldaţilor: ”Ei fac pagini de istorie pentru România”.

Videoclipul se încheie cu coperta cărţii acestuia, ”În slujba ţării”, care urmează să fie disponibilă în curând pe site-ul nicolaeciuca.ro.

Nicolae Ciucă este candidatul Partidului Național Liberal la Președinția României

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, a confirmat faptul că Partidul Național Liberal a cheltuit 2 milioane de euro pentru a promova cartea președintelui PNL, Nicolae Ciucă, ”Un ostaș în slujba țării”.

În momentul în care i s-a atras atenţia că nici o editură din lume nu a cheltuit o sumă atât de mare pentru promovarea unui autor, Stroe a replicat:

”Vorbim despre preşedintele partidului despre un om cu maximă vizibilitate (...) un om de care ne legăm toate speranţele în perspectiva anului electoral 2024, un om pe care îl considerăm potrivit a conduce această ţară din funcţia de preşedinte, e absolut normal să existe o campanie de susţinere şi de promovare a ideilor, a viziunii, a experienţelor, o carte autobiografică”.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult