VIDEO. Inregistrarea care a pus pe jar presa din SUA. "Prima data am facut-o cu Barack Obama"

Dată publicare: 28-10-2012 09:12
Dată actualizare: 03-11-2012 09:10
Sursa: Youtube


Lena Dunham

Cu doar o saptamana inaintea alegerilor prezidentiale din SUA, un filmulet in care apare o frumoasa actrita americana a starnit indignarea opiniei publice si critici dure din partea rivalilor politici ai lui Barack Obama.

Lena Dunham apare intr-un clip electoral menit sa incurajeze tinerele sa-l voteze la Obama.

Filmuletul este conceput insa intr-un mod inedit, astfel incat lasa impresia ca tanara ar fi avut o relatie intima cu actualul presedinte.

“Prima data nu trebuie sa o faci cu oricine. Trebuie sa fie un tip super. Eu am depasit o etapa: acum sunt femeie”, este unul din citatele din clip.

Lena a scris si pe contul ei de Twitter un mesaj in acelasi stil incitant: “Prima data pentru mine a fost cu Barack Obama. Va recomand sa faceti acelasi lucru”.

Nu este insa vorba de vreo aventura amoroasa, ci este un mesaj electoral, care compara pierderea virginitatii cu primul vot al unei tinere.

Filmuletul a fost vizionat de peste 400.000 de oameni si a atras critici din partea celor care il sustin pe candidatul republican, Mitt Romney.

Bloggerul Ben Shapiro a declarat ca acest spot electoral este de prost gust, iar jurnalistul Rush Limbaugh considera ca mesajul este o insulata la adresa femeilor, care sunt infatisate ca o "masinarie de sex".
 

Sursa: Youtube


VIDEO PROTVPLUS.RO