John Podesta, seful de campanie al lui Hillary Clinton, i-a trimis acasa pe sustinatorii democratei. "Nu vom tine un discurs"

Dată publicare: 09-11-2016 09:18
Dată actualizare: 12-11-2016 00:22


sustinatori Clinton - agerpres

John Podesta, seful de campanie a lui Hillary Clinton, a anuntat ca democrata nu va tine un discurs miercuri dimineata, indiferent de rezultat.

Acesta a venit in fata sustinatorilor adunati la Javis Center, in New York si le-a spus, practic, sa plece acasa. Rezultatele ingrijoratoare le-au stirbit increderea democratilor, iar Hillary Clinton va avea de infruntat una dintre cele mai umilitoare infrangeri.

"Stiu ca stati aici de multa vreme. Inca numaram voturile si fiecare vont conteaza. Inca nu s-a incheiat numaratoare in cateva state, asa ca nu vom tine niciun discurs in aceasta seara.

Toti ar trebui sa va indreptati catre casele voastre, sa dormiti. Maine vom face mai multe declaratii. Suntem mandri de voi si de ea. Hillary a facut cateva lucruri extraordinare si inca mai are multe de facut" a spus acesta in discurs, conform The Guardian.

Conform ultimelor rezultate partiale anuntate de CNN, candidatul republican Donald Trump a obtinut 264 de voturi in Colegiul Electoral, iar adversarul sau, candidatul democrat Hillary Clinton - 215.

 

Sursa: CNN


VIDEO PROTVPLUS.RO