Lacrimi si dezamagire in randul sustinatorilor lui Hillary Clinton. La polul opus, in tabara Trump, atmosfera de petrecere

Dată publicare: 09-11-2016 08:55
Dată actualizare: 12-11-2016 00:22


sustinatori Hillary Clinton

Sustinatorii democratei Hillary Clinton sunt extrem de dezamagiti de rezultatul alegerilor prezidentiale, in conditiile in care fosta sefa a diplomatiei era considerata favorita detasata in scrutin.

Atmosfera la petrecerea organizata de Hillary Clinton este sumbra, scrie Associated Press. Multi dintre sustinatorii democratei plang sau privesc nelinistiti spre ecranele gigantice pe care sunt proiectate rezultatele scrutinului in fiecare stat.

Unii au inceput chiar sa plece, dezamagiti de rezultatul obtinut de candidata lor.

Mii de oameni se stransesera la inceputul serii de marti la Centrul de Conventii Jacob K. Javits Convention din New York City pentru petrecerea lui Clinton.

Sala cu plafon de sticla fusese aleasa pentru a simboliza bariera pe care ar fi urmat sa o depaseasca Hillary Clinton, potrivit sondajelor, devenind prima femeie presedinte a Statelor Unite.

<sloka_3>

Candidata democrata si familia sa au petrecut ultimele ore intr-un apartament de la hotelul peninsula, din centrul Manhattanului. Ea nu a ajuns inca la Centrul de Conventii.

La polul opus, atmosfera din salonul de bal al hotelului Hilton din centrul Manhattanului este plina de entuziam. Oamenii urmaresc cu atentie rezultatele anuntate de postul conservator de televiziune Fox News.

Sustinatorii lui Trump s-au strans si in fata Wall Street, scandand “SUA! SUA!” si au ciocnit pahare cu sampanie, dupa ce mass-media a anuntat victoria lui Trump in Ohio, potrivit Reuters.

Ma simt destul de increzator”, a declarat un barbat care a lucrat la Ameriprise Financial.

Intre timp, alegerile extrem de tensionate au dus la o depreciere importanta a dolarului pe bursele din Asia.

In general, Wall Street a sustinut-o pe Clinton prin donatii importante. Multi oameni de afaceri se tem de Donald Trump, care ar putea da peste cap comertul mondial si ar putea afecta relatiile geopolitice.

 

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO