Consiliera de incredere a lui Hillary Clinton divorteaza. Ipostaza scandaloasa in care a aparut sotul ei in presa americana

Dată publicare: 30-08-2016 18:30
Dată actualizare: 02-09-2016 07:13


Un scandal presarat cu picanterii sexuale, umbreste campania lui Hillary Clinton. Consiliera ei de incredere a anuntat ca se desparte de sotul ei, fost membru al Congresului.

Acesta a trimis mai multe mesaje sexuale si fotografii cu el aproape gol unei femei pe care a cunoscut-o pe internet. Barbatul a mai fost implicat in asemenea scandaluri in ultimii ani.

Una dintre fotografii, obtinuta de jurnalistii de la New York Post de la femeia cu pricina, il infatiseaza pe Anthony Weiner in chiloti, intins pe pat, la el acasa, in timp ce fiul lui de 4 ani doarme langa el.

A fost picatura care a umplut paharul pentru sotia lui, Huma Abedin, care a anuntat aproape imediat despartirea si a cerut presei sa ii respecte intimitatea.

Si asta, dupa ce Huma Abedin a stat alaturi de Weiner in mai multe situatii la fel de jenante. Politicianul in varsta de 51 de ani, a fost nevoit sa demisioneze din Congres in 2011, cand a postat din greseala o fotografie cu el in chiloti pe pagina sa de Twitter. S-a descoperit ca poza era de fapt destinata unei tinere cu care flirta pe internet.

Doi ani mai tarziu, pe cand era in cursa pentru functia de primar al New Yorkului, s-a retras... din cauza unui nou scandal cu mesaje sexuale. Incidentul a fost chiar subiectul unui documentar.

Huma Abedin, in varsta de 40 de ani, este cea mai veche colaboratoare a lui Hillary Clinton. Relatia lor este atat de apropiata, incat Hillary spune despre ea ca este "a doua ei fiica", iar Bill Clinton a fost cel care a oficiat casatoria ei cu Anthony Weiner.

Primul care s-a grabit sa profite de noul scandal a fost Donald Trump, care a criticat-o pe Hillary Clinton pentru legatura apropiata cu familia Weiner si a sugerat ca fostul politician ar fi fost aproape de informatii clasificate, punand in pericol securitatea SUA.
 


VIDEO PROTVPLUS.RO