Acuzatii de coruptie la adresa lui Hillary Clinton. Ce au aratat e-mailurile pe care le-a dat de pe un cont nesecurizat

Dată publicare: 23-08-2016 19:51
Dată actualizare: 26-08-2016 06:58


Dupa ce si-a atras o sumedenie de critici, Donald Trump se bucura in sfarsit de un moment de respiro. Presa a luat-o in colimator pe adversara lui democrata, Hillary Clinton.

E-mailuri care ii apartin doamnei Clinton, de pe vremea cand era Secretar de Stat, par sa indice legaturi necurate intre Fundatia sotului ei si Departamentul de Stat american.

Invitata in emisiunea lui Jimmy Kimmel, Hillary Clinton a tinut sa asigure inca o data electoratul ca nu are probleme la capitolul sanatate, asa cum au sugerat opozantii sai.

Hillary Clinton: "Uite, ia-mi pulsul cat timp vorbesc cu tine."
Jimmy Kimmel: "Bine."
Hillary Clinton: "Sa fie o dovada ca sunt in viata."
Jimmy Kimmel: "Doamne, Dumnezeule! Nu simt nimic!"
Hillary Clinton: "Nu e nimic acolo. Ce pot spune?!"

Gazda i-a oferit doamnei Clinton posibilitatea de a oferi publicului si o dovada ca este inca in putere.

Jimmy Kimmel: "Poti deschide acest borcan cu muraturi. Va asigur ca nu a umblat nimeni la el."

Pe de alta parte, speculatiile legate de starea ei de sanatate par sa fie cea mai mica problema a candidatei la Casa Alba. 15.000 de e-mailuri schimbate de Hillary pe vremea cand era Secretar de Stat si folosea un server nesecurizat au fost trimise de FBI Departamentului de Stat si, potrivit jurnalistilor americani, ar putea fi facute publice chiar incepand din octombrie, cu o luna inaintea alegerilor. Alte 50.000 de e-mailuri, care sunt deja publicate in transe, au dezvaluit tentative ale unor donatori ai fundatiei Clinton de a obtine favoruri din partea Departamentului de Stat, ori acces la Secretarul de Stat.

Donald Trump a profitat rapid de subiect si a lansat noi acuzatii.

Donald Trump, candidatul republican la alegerilor prezidentiale: "Sumele despre care se vorbeste, favorurile mentionate si numarul faptelor fac necesara o ancheta in profunzime care sa fie condusa de un procuror independent, iar asta trebuie sa se intample imediat, imediat, imediat!"

La randul sau, Donald Trump da semne ca ar putea renunta la propunerea radicala de a-i deporta fara drept de apel pe cei 11.000.000 de imigranti ilegali care traiesc in Statele Unite.

 


VIDEO PROTVPLUS.RO