Situatie fara precedent intr-o comuna din Buzau. Ce urmeaza dupa ce doi candidati au obtinut un numar EGAL de voturi

Ultima actualizare: 09-06-2016 06:58
Alegeri

Candidatul PSD si cel al UNPR la Primaria comunei buzoiene Valcelele au obtinut acelasi numar de voturi la alegerile de duminica, in urma numaratorii din sectiile de votare, fiind insa asteptat si rezultatul final dupa numaratoarea de la BEJ.

In urma numararii voturilor in sectiile de votare din localitatea Valcelele, candidatul PSD Dumitru Spita si cel al UNPR Liviu Baragan au obtinut acelasi procent, relateaza News.ro.

Initial, dupa prima numaratoare, candidatul PSD avea cu sapte voturi mai mult, insa Liviu Baragan a solicitat renumararea voturilor.

Toate buletinele de vot au fost duse la Biroul Electoral Judetean pentru numaratoarea oficiala.

Daca rezultatul va ramane acelasi si in final, peste doua saptamani va trebui sa fie organizate noi alegeri in comuna Valcelele.

Pe de alta parte, in comuna Gheraseni, candidatul PNL la Primarie, Sava Stroe, a cerut de mai multe ori numarararea voturilor, intre el si candidatul PSD Vasile tinta fiind o diferenta de 500 de voturi.

Pana la ora 6.30, procesele-verbale cu rezultatele din sectiile de votare din mai putin de 40 de localitati buzoiene au fost aduse la BEJ.

Dupa numaratoarea paralela a partidelor, candidatii PSD au obtinut 76 de localitati, PNL - noua, iar PSRO una.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO