Nicusor Dan, omul care n-a fost sprijinit de niciun partid la alegeri. Locul 3 la Primaria Capitalei

Ultima actualizare: 06-11-2012 03:08

Nicusor Dan, candidat la primaria Capitalei, s-a clasat pe locul al treilea. Un rezultat foarte bun, pentru un om care nu a beneficiat de sprijinul unei formatiuni politice, care si-a facut campania cu voluntari si s-a axat in special pe online.

Demonstrand ca si omul conteaza, nu doar partidul, a castigat increderea a 9% din votanti. Si chiar daca a pierdut lupta pentru fotoliul de primar, el a castigat un loc in Consiliul General al Municipiului.

Inconjurat de prieteni si sustinatori, Nicusor Dan a asteptat rezultatele exit-poll-urilor pe terasa unei cafenele din centrul Capitalei. "Atmosfera este, dupa cum puteti auzi, una foarte relaxata. Pot sa va spun ca pana la anuntarea rezultatelor oamenii nu s-au uitat la talk show-uri sau daca au aparut rezultatele pe internet si au urmarit meciul Italia - Spania", a declarat Nicusor Dan.

Candidatul independent Nicusor Dan are 42 de ani, este matematician de profesie, cu un doctorat la Paris, dar este si un cunoscut activist social. Lumea politica il percepe ca pe un om anti-sistem, care s-a facut remarcat printr-o campanie foarte intensa pe Internet.

Nicusor Dan a intrat pentru prima data in atentia opiniei publice atunci cand infiintat "Asociatia Salvati Bucurestiul", care militeaza pentru respectarea legii in dezvoltarea urbana a Capitalei.

Asa ca este foarte multumit de locul obtinut in Consiliul General, de unde va putea sa apere - si mai eficient - interesele orasului si ale locuitorilor lui.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO