Candidatul mort de pe listele de votare din Campia Turzii, ales consilier

Ultima actualizare: 19-09-2012 09:33
Alegeri

Un fost candidat pentru functia de primar al municipiului Campia Turzii, judetul Cluj, Ioan Vasinca, decedat inaintea alegerilor locale, a fost ales in functia de consilier local pe lista PDL, unde ocupa prima pozitie.

Presedintele Biroului Electoral Municipal (BEM) Campia Turzii, Ioan Gaga, a declarat, luni, corespondentului Mediafax, ca la validarea listei de consilieri locali a PDL, in locul lui Vasinca va intra urmatorul membru al partidului.

"Domnul Ioan Vasinca apare trecut pe lista de consilieri locali a PDL Campia Turzii, unde ocupa prima pozitie. Noi am constatat ca s-a alocat un anumit numar de mandate pentru PDL, in ordinea de pe lista de consilieri locali, iar dl. Vasinca figureaza printre ele. La validarea listei se va hotari ca in locul lui Ioan Vasinca sa intre urmatorul membru al PDL”, a spus Gaga.

Candidatul PDL la Primaria Campia Turzii, primarul in functie, Ioan Vasinca, a murit in 1 iunie, el suferind de o boala incurabila. Presedintele PDL Campia Turzii, Cristian Haiduc, declara atunci corespondentului Mediafax ca decesul lui Vasinca inseamna o grea pierdere pentru PDL, care nu mai are candidat la Primaria municipiului. Ioan Vasinca ocupa si primul loc pe lista de consilieri locali a PDL Campia Turzii.

Vasinca avea 58 de ani si era primar al municipiului din 2008. Anterior, intre 2001 si 2005, a mai detinut functia de primar al municipiului Campia Turzii, iar intre 1996 si 2001 a fost viceprimar.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO