Stirile ProTV Special: CTP: "Inainte de a fi un animal politic, Basescu este un animal"

Ultima actualizare: 04-11-2012 01:49

Cristian Tudor Popescu l-a caracterizat pe Traian Basescu ca fiind un animal politic. Intrebat fiind daca presedintele n-a prevazut esecul PDL in aceste alegeri, CTP a raspuns:

Inainte de a fi un animal politic, Basescu este un animal, in sensul ca nu are niciun fel de sentimente fata de nimeni, fata de oameni, ca si fata de partide. L-am vazut in aceasta seara (n.n. – duminica seara) pe acest om, care a determinat soarta partidului punandu-si amprenta zdrobitoare asupra lui, fortand mentinerea lui Emil Boc pana-n panzele negre, nu albe, distrugand practic acest partid cu incapatanare si care acum se duce linistit, ranjind, hahaie, la cafenea.

Asta nu tine de animalul politic, tine de animalul om. Nu poti sa faci asa ceva cu partidul in care te-ai nascut… Stiti ce ar trebui sa faca domnul Basescu acum? Ar trebui sa-si dea demisia. Pentru ca dansul a fost presedintele PDL 8 ani de zile, nu presedintele romanilor. Si partidul lui in clipa de fata se prabuseste. Nu exista nimeni acolo care sa mai judece. Ce rezultate sa mai obtii cand se delimiteaza de culorile lui, de mebrii lui… Deci, PDL este un partid in descompunere. Si domnul Traian Basescu parca n-ar fi auzit niciodata de PDL.”

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO