BUTE - PASCAL LIVE BLOG. Bute, sfatuit sa se retraga dupa ce a fost invins clar de Pascal

×
Codul embed a fost copiat

BUTE - PASCAL LIVE BLOG | Pugilistul Lucian Bute a fost invins la puncte de canadianul Jean Pascal, intr-un meci contand pentru centurile WBC Diamond si NABF la categoria semigrea.

BUTE - PASCAL LIVE BLOG | 

Citeste mai multe despre meciul Bute - Pascal pe sport.ro

 

DUMINICA, 19 ianuarie 2014

Citește și
Lucian Bute
Verigheta l-a facut pe Bute sa-i tremure mana. Ce a cerut Ionut Iftimoaie dupa ce a furat mireasa
„Păpușa de fier a lui Putin” explică propaganda Kremlinului: „Nu contează ce se întâmplă cu adevărat”


11:20 Felix Paun: Eu l-aş sfatui pe Lucian Bute sa se retraga

Felix Paun, primul antrenor al lui Lucian Bute, a declarat, duminica dimineata, la Pechea, ca si-ar sfatui fostul elev sase retraga din activitate, după meciul pierdut la puncte cu Jean Pascal, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Acum chiar ii acuz pe antrenori, stafful canadian, pentru ca acum am vazut ca daca Lucian ar fi fost bine pregatit, ar fi avut multe disponibilitati sa faca un meci mare, insa din pacate n-a schimbat nimic, decat in ultima repriza, cand a fost prea tarziu. Cred ca principalul vinovat este stafful canadian, putea sa-l monteze mai mult in acest meci, putea sa-i schimbe tactica, sa-l obisnuiasca sa foloseasca si combinatii, a lovit mult prea izolat si i-a permis lui Pascal sa-si foloseaca calitatile fizice. Eu l-as sfatui sa se retraga. N-ar fi retragere rusinoasă, pentru ca n-a pierdut intr-un mod rusinos, a pierdut oarecum la limita, insa depinde cum se va simti el, ce va discuta cu stafful lui", a declarat Paun.

Tatal lui Lucian, Stefan, a afirmat ca fiul sau a avut probleme la mana stanga: "Luci a avut probleme la mana stanga. Nu a activat deloc cu ea, a activat ultima repriza. Daca se baga cu stanga mai din timp avea mai mare succes, dar nu a putut din cauza operaţiei".

9:15 Bute l-a felicitat pe Pascal pentru victorie si a spus ca vrea revansa. "Sunt dezamagit, eram increzator si m-am pregatit bine. Am fost ezitant, dar la final mi-am dat drumul la brate", a declarat Lucian Bute.

"Jean Pascal a fost mai bun si il felicit. Ne asteptam sa fie agresiv, dar m-a surprins putin. Am fost ezitant si am platit", a adaugat pugilistul roman, scrie Mediafax.

Antrenorul Stephan Larouche a afirmat ca Jean Pascal a luptat mai bine in cateva randuri. "Nu este o zi buna pentru noi. Jean a fost mai bun de cateva ori. Lucian a avut o presiune ezitanta, si-a gasit cu greu ritmul", a spus Larouche.

Potrivit presei canadiene, dupa meci Bute a spus ca vrea revansa, conform unei clauze din contract, insa Pascal nu a parut interesat, canadianul afirmand ca vrea sa lupte cu cei mai bun pugilisti ai categoriei sale si a evocat in acest sens numele lui Carl Froch.

8:10 Replica lui Pascal a venit imediat. "Am muncit foarte mult pentru a obtine acest rezultat. De multi ani alerg dupa Bute pentru a arata tuturor ca sunt cel mai bun. Astazi am dovedit acest lucru", a declarat Jean Pascal.

7:55 Prima reactie a lui Bute, dupa infrangere: "Sunt dezamagit, eram increzator si m-am pregatit bine. Am fost ezitant, dar la final mi-am dat drumul la brate", a declarat Lucian Bute, conform Mediafax.

7:25 Jean Pascal il invinge pe Lucian Bute. Cei trei arbitri i-au acordat victoria lui Pascal la puncte: 116-112, 117-110 si 117-111.

 7:22 Repriza 12: Cea mai buna repriza pentru Bute. Romanul il baga iar in corzi pe Pascal si trimite mai multe lovituri, insa nu reuseste sa il trimita la podea.

7:19 Repriza 11: Lucian Bute il prinde in corzi pe Pascal si trimite mai multe lovituri. Haitianul revine insa si se napusteste asupra lui Bute, care eschiveaza foarte bine.

7:15 Repriza 10: Pascal pare ca a castigat si aceasta repriza. Bute are nevoie de o victorie prin KO pentru a castiga acest meci la cum se prezinta situatia.

7:11 Repriza 9: Bute reuseste cateva lovituri bune, insa prea putin pentru a-i pune probleme lui Jean Pascal.

7:07 Repriza 8: Bute incaseaza un croseu foarte puternic, iar apoi este lovit cu cotul de Pascal si cade. Arbitrul nu il numara insa.

7:03 Repriza 7: Repriza buna pentru Bute, care a atacat foarte mult.

 6:58 Repriza 6: Suntem la jumatatea meciului, iar pana acum Jean Pascal este in avantaj. Totusi, acest pare ca a mai obosit.

6:54 Repriza 5: O repriza foarte echilibrata, in care Bute a fost mai activ.

6:49 Repriza 4: Din nou, Bute este impins in corzi de Pascal si incaseaza mai multe crosee.

6:44 Repriza 3: Bute si-a revenit si a facut o repriza buna cu Jean Pascal. Totusi, pana acum haitianul pare a fi in avantaj.

6:38 Repriza 2: Moment greu pentru Lucian Bute, care incaseaza mai multe lovituri de la Pascal, dar reuseste sa termine cu bine repriza.

6:33 Repriza 1: Inceput extrem de precaut pentru Lucian Bute si Jean Pascal. In prima repriza cei doi au aruncat doar cateva lovituri.

6:25 Cei doi pugilisti au fost prezentati de celebrul Michael Buffer. Let's get ready to rumble!

6:20 Lucian Bute a intrat in ring, fiind aplaudat la scena deschisa de cei aproape 22.000 de spectatori.

6:05 Meciul cu Pascal este foarte important pentru cariera lui Lucian Bute. Cei de la Interbox sunt gata sa organizeze o revansa cu Carl Froch, daca Bute va castiga acest meci, scrie sport.ro.

5:55 Lucian Bute se incalzeste la vestiar. Mai sunt cateva minute pana cand va urca in ring pentru a boxa cu Jean Pascal.

 

SAMBATA, 18 IANUARIE 2014

Leonard Doroftei are incredere in Lucian Bute

Leonard Doroftei spune ca meciul lui Bute cu Pascal va fi mai greu decat cel cu Froch, insa crede in sansele romanului.

"Meciul cu Pascal este unul foarte important pentru Lucian, in care el trebuie sa demonstreze ca nu a fost din intamplare un campion. Trebuie si poate sa ii dea o lectie de box lui Pascal! Am incredere ca Lucian este capabil sa faca un meci de zile mari, desi meciul poate sa fie chiar unul mai greu decat cel cu Froch", a spus Doroftei pentru Digisport.

Bute si Pascal, la poza oficiala

La poza oficiala de dupa proba cantarului, Pascal si-a acoperit gura cu banda adeziva, aluzie la o declaratie data de Bute: "O sa ii inchid gura!"

VINERI, 17 IANUARIE 2014

Pugilistii Lucian Bute si Jean Pascal au trecut cantarul oficial care a avut loc inaintea partidei programata la Montreal, cei doi incadrandu-se in limintele categoriei, potrivit Mediafax.

Lucian Bute a cantarit 78,8 kilograme in timp ce advesarul sau a avut 79,38 kilograme, astfel ca ambii pugilisti s-au incadrat in limitele categoriei.

JOI, 16 ianuarie 2014

Lucian Bute a publicat pe contul sau de YouTube imagini de la antrenamentul pentru partida cu Pascal.
 

 

Miercuri, 15 ianuarie 2014
 

"Nu intru in acest razboi al cuvintelor. Vom rezolva aceasta problema in ring. Nu este genul meu sa fiu lipsit de respect. Astept de mult acest meci, ma simt in forma si sunt increzator. La finalul meciului va fi un singur castigator, iar acela va fi Lucian Bute. Stiu de ce sunt capabil si voi demontra ca fac parte din elita. Astept 20.000 de oameni la Centre Bell pentru un meci exploziv, iar la final sa ovationeze victoria lui Lucian Bute", a spus pugilistul roman, informeaza www.prosport.ro.

BUTE - PASCAL - Jean Pascal, extrem de agresiv la conferinta de presa

"Bute m-a denigrat de mai multe ori cand a spus ca eu nu-mi respect adversarii. Sunt dispus sa dau 1.000 de dolari celui care aduce o dovada ca as fi spus o singura fraza defaimatoare la adresa adversarilor mei. Bute n-a fost respectuos cu mine. El a spus ca-mi va inchide botul! Sunt un om, nu un animal. Il invit pe Bute sa se ridice de pe scaun si sa-mi repete in fata ceea ce a spus. Daca eu i-as fi spus ca are o gura mare, ar fi strigat toti ca dau dovada de lipsa de respect. Dar atunci cand e vorba despre domnul Bute, acest lucru e corect? Ce nu-mi place este faptul ca se incearca convingerea oamenilor ca el este cel mai iubit si cel mai umil, dar nu este asa", a afirmat Pascal.

BUTE - PASCAL - Meciul, amanat in 2013 dupa accidentarea lui Lucian Bute

Lucian Bute ar fi trebuit sa boxeze cu Jean Pascal la 25 mai 2013, dar meciul a fost amanat pentru 18 ianuarie, dupa ce pugilistul roman a fost operat. Cei doi vor boxa in cadrul unei gale ce va avea loc la Montreal.

Bute (31-1, 24 KO) a pierdut in mai 2012 centura IBF la supermijlocie si a mai luptat intr-un singur meci, cu rusul Denis Gracev, in noiembrie 2012.

 

Articol recomandat de sport.ro
Luptător MMA, suspendat pe viață și bătut de fani, după ce a atacat o fată de ring | VIDEO
Luptător MMA, suspendat pe viață și bătut de fani, după ce a atacat o fată de ring | VIDEO
Citește și...
La o saptamana de la nunta, Lucian Bute si sotia sa au fost cu nasii la biserica, potrivit traditiei
La o saptamana de la nunta, Lucian Bute si sotia sa au fost cu nasii la biserica, potrivit traditiei

La o saptamana de la nunta, Lucian Bute si sotia sa, Elena, au petrecut acest weekend pe Valea Prahovei la hotelul nasului lor, primarul din Busteni. Asa cum cere traditia in a 8-a zi dupa cununia religioasa, nasii au venit cu finii la biserica.

Verigheta l-a facut pe Bute sa-i tremure mana. Ce a cerut Ionut Iftimoaie dupa ce a furat mireasa
Verigheta l-a facut pe Bute sa-i tremure mana. Ce a cerut Ionut Iftimoaie dupa ce a furat mireasa

Lucian Bute s-a declarat castigator in cel mai important meci al vietii, disputat nu in ring, ci in fata altarului, intr-o biserica din Galati.

Lucian Bute a incins ringul de dans. Momentele fierbinti ale petrecerii de dupa cununia civila
Lucian Bute a incins ringul de dans. Momentele fierbinti ale petrecerii de dupa cununia civila

Tort de martipan cu trei etaje, vinuri romanesti, sarmale si friptura, plus o garnitura zdravana de sarbe si hore. Acestea au fost ingredientele petrecerii de la cununia civila a campionului Lucian Bute, care s-a casatorit sambata.

Recomandări
Ce ar fi cerut vehement Cătălin Cîrstoiu în ședința coaliției care l-a „descalificat” din cursă. Informații din culise
Ce ar fi cerut vehement Cătălin Cîrstoiu în ședința coaliției care l-a „descalificat” din cursă. Informații din culise

După 15 ore de discuții, liderii PNL și PSD au renunțat la candidatul comun Cătălin Cîrstoiu pentru Primăria Generală a Capitalei. Cătălin Cîrstoiu nu a vrut să renunțe, ba chiar ar fi cerut și garanții.

Israelul a bombardat din nou Fâșia Gaza, într-unul dintre cele mai puternice atacuri
Israelul a bombardat din nou Fâșia Gaza, într-unul dintre cele mai puternice atacuri

Israelul a bombardat în timpul nopţii de luni spre marți nordul Fâşiei Gaza, într-unul unul dintre cele mai puternice atacuri din ultimele săptămâni.

Prima reacție a lui Nicușor Dan, după ce a aflat de Firea: ”Într-o societate normală .. nu ar mai trebui să deschidă gura”
Prima reacție a lui Nicușor Dan, după ce a aflat de Firea: ”Într-o societate normală .. nu ar mai trebui să deschidă gura”

Primarul general Nicuşor Dan este de părere că bătălia electorală pentru câștigarea Primăriei Capitalei în 2024 se va da între el şi Cristian Popescu Piedone.