Verigheta l-a facut pe Bute sa-i tremure mana. Ce a cerut Ionut Iftimoaie dupa ce a furat mireasa

Ultima actualizare: 18-06-2013 06:49
Verigheta l-a facut pe Bute sa-i tremure mana. Ce ...
Lucian Bute s-a casatorit religios la Galati. Fost...
Verigheta l-a facut pe Bute sa-i tremure mana. Ce ...

Lucian Bute s-a declarat castigator in cel mai important meci al vietii, disputat nu in ring, ci in fata altarului, intr-o biserica din Galati.

 " - Ai emotii, iti tremura mainile.
- Normal ca am emotii, a fost un meci important in viata mea pe care cred eu ca l-am castigat".

Pe cat de dur este in ringul de box, pe atat de emotionat a fost Lucian Bute la ceremonia religioasa. Nu i-a fost deloc rusine sa recunoasca faptul ca, la slujba, i-au dat si lacrimile.

"Sincer sa fiu, am si plans in timpul slujbei. E cu totul diferit fata de un meci de box, dar, crede-ti-ma, un meci important pe care cred ca l-am castigat, sunt convins de acest lucru."

Antrenorul sau, Stephan Larouche, si ambasadorul Canadei la Bucuresti au venit si ei la nunta, incarcati cu daruri.

"Este pentru prima data in istoria Interbox-ului cand mergem la o nunta. Lucian este cel mai popular luptator si toata echipa e aici."

Petrecerea a avut loc la un complex hotelier din apropiere de Galati, unde a fost amenajat un cort luxos si suficient de incapator pentru cei aproape 500 de invitati. N-au lipsit nici aici surprizele pentru Lucian Bute. Spre exemplu, Ionut Iftimioaie, unul dintre cei mai buni prieteni ai boxerului, si-a rezervat dreptul de a fura mireasa.

"Cine fura mireasa? Sa nu-i spuneti! Dar eu vreu s-o fur. Sper sa aiba asigurare. O sa fiu modest, o sa-i cer o masina, chestii din astea, un dans. Il punem sa faca striptease?"

Lucian si sotia sa Elena isi dorec copii, familie unita si liniste. Pentru ca a fost o nunta traditional romaneasca, petrecerea va continua si astazi. Pentru inceput, musafirii se vor drege cu o ciorba de potroace, dupa care, daca vremea o va permite, invitatii din Canada vor face si o plimbare pe Dunare. Mirii vor pleca in luna de miere pe o insula din Caraibe.

Povestea omului care a salvat 2,4 milioane de copii

Secretul lui Brad Pitt! Cum s-a mutilat pentru rolul vietii

Farsa geniala cu care au pacalit zeci de oameni! Cum i-au facut sa se creada in Razboiul Stelelor

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO