La o saptamana de la nunta, Lucian Bute si sotia sa au fost cu nasii la biserica, potrivit traditiei

23-06-2013 18:45


La o saptamana de la nunta, Lucian Bute si sotia sa, Elena, au petrecut acest weekend pe Valea Prahovei la hotelul nasului lor, primarul din Busteni. Asa cum cere traditia in a 8-a zi dupa cununia religioasa, nasii au venit cu finii la biserica.

Inainte sa mearga la manastirea Caraiman, s-au relaxat cu totii pe terasa, la soare. Iar cum aici se organizase un campionat de fotbal intre statiuni, Bute a dat lovitura de start.

Cu toate ca Lucian Bute a iesit din hotel in sandale si fara echipament de fotbal, inainte de meci a primit si tricou si ghete. Meciul dintre Predeal si Busteni a inceput dupa cateva sedinte foto. Campionul la box a dat dovata ca stie sa faca jonglerii si sa traga la poarta.

Dupa lovitura de inceput a meciului, Lucian Bute s-a retras pe terasa unde-l astepta, numai zambet, sotia sa Elena. Au mers imprena la manastirea Caraiman unde staretul le-a citit o rugaciune de binecuvantare, apoi le-a daruit tinerilor casatoriti o icoana cu Maica Domnului si Pruncul.

Lucian Bute se antreneaza in Canada, iar urmatorul sau meci, impotriva pugilistului Jean Pascal, este programat pe 7 decembrie. Meciul conteaza pentru centura WBC.
 

VIDEO PROTVPLUS.RO