Bute vs. Grachev. "Acesta este adevaratul Lucian Bute". Primele reactii dupa victoria romanului

×
Codul embed a fost copiat

Bute vs. Grachev a fost LIVE VIDEO pe Voyo.ro | Lucian Bute l-a invins pe rusul Denis Gracev dupa 12 runde, intr-un meci desfasurat, duminica, la Centre Bell din Montreal, primul disputat de roman dupa infrangerea in fata britanicului Carl Froch, in mai.

Presa din Canada despre Bute:"Nu a fost convingator". Gracev: "Nu mi s-a parut ca am pierdut meciul"

"Sunt multumit de prestatia mea. Pot spune ca Lucian s-a intors. A fost insa un meci extrem de greu. Ma bucur ca am putut sa revin cu o victorie. Am ascultat sfaturile lui Stephan. Mi-a spus sa las bratele sa "mearga" dupa runda a cincea. Atunci mi-am gasit ritmul. M-am eliberat dupa infrangerea cu Froch" a spus Lucian Bute dupa meci.

Antrenorul romanului, Stephan Larouche, a afirmat ca Bute nu a facut cel mai bun meci, dar a avut totul sub control. ''Adversarul a fost dificil, mai ales ca venea dupa meciul pierdut cu Froch. Nu l-am simtit obosit pe Lucian. A avut totul sub control. Mi-ar fi placut insa sa vad mai multa fluiditate'', a spus Larouche.

Pugilistul rus Denis Grachev a declarat, duminica dimineata, ca nu se considera un invins dupa meciul cu Lucian Bute, subliniind ca i-ar placea o revansa cu romanul, informeaza presa canadiana.

Citește și
Carl Froch, Lucian Bute
Presa sportiva din SUA face previziuni: "Lucian Bute va fi UMILIT in fata propriilor suporteri"
„Ce se întâmplă e nebunie curată. Și-au ieşit din minţi. Sunt ruşinea Rusiei”. Omul interzis în Rusia lui Putin vine la București

Cum au transformat elvetienii "timpul" intr-un brand de tara. Statul in care economia "merge ceas"

''Nu am impresia ca am pierdut acest meci. Poate am pierdut 3 sau 4 reprize. Stiam ca nu pot castiga aici daca nu reusesc un KO. Acum stiu ca ma pot bate cu oricine, oricand. Bute nu mi-a pus probleme si mi-ar placea sa fie un meci revansa. Meciul cu Sillahk a fost mai greu'', a declarat Grachev.

115-113 / 118 - 110 / 116 - 112
Castigator si NOU campion NBAF la semi-grea, Lucian Bute!

Dan Rafael, specialist ESPN in box, crede ca Bute va trebui sa fie mult mai bun pentru a-si lua revansa in fata lui Froch.

RUNDA 12: Grachev forteaza, stie ca pierde meciul la puncte. Doar un KO il mai scoate. Lucian se tine bine. Rusul loveste in toate directiile. Lucian pluteste printre lovituri. Bute ridica sala in picioare. SENZATIE! Acesta este Lucian Bute pe care il stim! Danseaza si loveste la fiecare secunda Lucian Bute. 5, 4, 3, 2, 1 ... se termina!

RUNDA 11: Lupta de uzura in care Lucian se lasa purtat de rus. Raspunde insa cu un uppercut superb. Antrenorul ii cere lui Grachev sa-l bage in corzi. Risca o amenda pentru cuvintele pe care le foloseste. Grachev a obosit. Bute puncteaza din corzi.

RUNDA 10: Rusul pune presiune pe Lucian Bute. Bute sta pe varfuri si evita loviturile. Raspunde cu directe la corp. Bute incaseaza o dreapta in plina figura. Barbia insa il tine! Final spectaculos de repriza.

RUNDA 9: Cartea neoficiala de arbitraj arata ca Bute conduce cu 2 puncte. Cei trei arbitri judecatori vor da verdictul abia la final. Bute incaseaza foarte multe lovituri. Rusul nu simte nicio lovitura. Lucian sta prae mult cap in cap cu Grachev.

Locul in care masinile sunt interzise. Chinezii construiesc orasul viitorului. GALERIE FOTO

RUNDA 8: Rusul reuseste sa-i dea 3 lovituri consecutive in figura lui Lucian Bute. In corzi e romanul. Fanii inca nu si-au pierdut increderea. Bute pierde insa tot mai multa energie. Sfarsit de repriza in care Lucian loveste perfect. Rusul a absorbit loviturile.

RUNDA 7: Bute incepe sa-si puna in valoare loviturile cu bratul stang. Fanii continua sa-l incurajeze. Un croseu superb din partea lui Lucian. Repriza e a sa!

RUNDA 6: Rusul a prins viata la jumatatea meciului. Grachev puncteaza tot mai mult. Are barbia tare, Lucian incearca sa-l loveasca tot mai mult la corp. Dreapta lui Grachev intra din pacate rau pentru Bute. Grachev loveste des si bine, Lucian iese bine din corzi.

Expertul EPSN Dan Rafael crede ca Lucian a aratat foarte rau in primele reprize

RUNDA 5: Bute ajunge iarasi in corzi, dar iese fara probleme. Rusul se tine tare. Bute incaseaza lovitura dupa lovitura si il ia pe rus in brate. Momente extraordinare pentru Grachev. Cele mai dificile momente.

RUNDA 4: Expertul canadienilor ii da avantaj lui Grachev dupa primele 3 runde. Lucian e in corzi, ca in meciul cu Froch, dar de data asta iese excelent. Lovitura la corp care-l misca din loc pe rus. Schimb spectaculos de lovituri la corp. Bataia parca abia acum incepe. Bute termina repriza in corzi!

RUNDA 3: Rusul prinde un croseu de dreapta. Grachev tine centrul ringului. Bute incaseaza o directa in plina figura. Raspunde frumos si Bute cu o directa de stanga! Schimb de lovituri, dar repriza se termina fara evenimente majore.

RUNDA 2: Prima repriza e vazuta drept remiza de un expert in box. Lucian incepe sa loveasca pe contre. Lovitura excelenta la corp data de Lucian. Rusul il loveste neintentionat cu capul. Bute se misca perfect!

RUNDA 1: "Bute, Bute" se striga din tribune. Lucian incepe meciul in expectativa. Rusul incearca lovituri la corp. Bute prinde o prima stanga la corp, dar rusul se tine bine. Grachev a prins tupeu pe finalul rundei. Lucian Bute SANGEREAZA

04:40 Bute intra si el in arena in care 10.000 de canadieni au venit sa-l vada. Pe ecran au fost proiectate imagini cu toate victoriile lui Lucian, dar si cu infrangerea impotriva lui Froch

04:36 Granchev a intrat in ring pe melodia Another Brick in the Wall a formatiei Pink Floyd.

04:32 Va fi primul meci al lui Lucian Bute dupa mai bine de 7 ani de zile la categoria semi-grea

04:25 Urmeaza main-eventul galei, revenirea in ring a lui Lucian Bute!

04:10 Jean Pascal, omul care i-a luat titlul mondial lui Diaconu se uita la meci

04:00 Lucian Bute va urca in ring in scurt timp

03:30 S-a strans lumea ca la nunta acasa la familia Bute. Cea mai mare bataie e pe locurile de pe canapea :) 

03:14 Meciul dintre Guerrero si Gauthier atrage foarte multe comentarii pe Twitter. De altfel, intreaga gala este laudata pentru ca a oferit meciuri spectaculoase.

02:18 Englezii lui Froch sunt cu ochii pe meciul romanului. Sky Sports scrie pe Twitter "Vezi cat de rau l-a distrus Froch pe Bute, atunci cand romanul revine in ring".

01:30 Bogdan Dinu a facut senzatie in meciul impotriva canadianului Eric Martel-Bahoeli. Dinu s-a impus in runda a 4-a prin KO tehnic dupa ce arbitrul a oprit meciul la capatul unei serii impresionante de lovituri din partea romanului. CLICK PENTRU VIDEO

Pe StirileProTV.ro veti putea vedea LIVE, de la ora 04:00 dimineata, reactia parintilor lui Lucian Bute si cum s-au trait cele mai importante momente la Pechea, in judetul Galati.

SAMBATA

Pugilistii Lucian Bute si Denis Gracev au trecut cantarul oficial care a avut loc inaintea partidei programata la Centre Bell din Montreal, cei doi incadrandu-se in limintele categoriei.

Lucian Bute a cantarit 77 kilograme in timp ce advesarul sau a avut 76,9 kilograme, astfel ca ambii pugilisti s-au incadrat in limitele categoriei.
 

VINERI: Site-ul bleacherreport.com a publicat 5 motive pentru care Lucian Bute il va face KO pe Denis Grachev.

Bute le-a povestit canadienilor drama traita la meciul cu Froch.

"Multa lume m-a incurajat dar pentru mine a fost greu"

Dupa Froch, si rusul Grachev vrea sa-l faca sa planga pe Bute. Rusul isi invita fanii sa parieze pe o victorie prin KO.

"O sa pun multa presiune pe Bute, nu o sa fie in stare sa faca fata" 

Pugilistul Lucian Bute a declarat intr-o conferinta de presa prilejuita de meciul din week-end cu sportivul rus Denis Grachev, ca ii asigura pe cei care il considera "terminat" ca nu este asa si ca va reveni mai puternic ca niciodata, informeaza journaldequebec.com.

"Am trecut prin momente grele. Am fost la pamant, dar m-am ridicat. Unii pot gandi ca sunt terminat, dar pot sa ii asigur ca Lucian Bute nu este terminat, Voi dovedi asta sambata si voi reveni mai bun ca niciodata", a spus Bute.

LIVE BLOG LEGENDA RENASTE: Afla aici ultimele informatii despre lupta Bute vs. Grachev

Antrenorul romanului, Stéphan Larouche, este de parere ca Bute este capabil sa redevina campion: "Am incredere deplina in elevul meu si ceea ce face el cere curaj. A facut aproape 80 de runde de meci la antrenamente, cu un adversar mare si foarte puternic fizic (Andrew Gardiner). Grachev va dori sa loveasca tare si sa il trimita pe Lucian in infern. Depinde de boxerul meu sa se faca respectat", a explicat Larouche.

Denis Grachev a declarat ca nu va ceda centura NABF la categoria semigrea, pe care o pune in joc sambata. "Inainte de acest meci mi se spunea «Piratul». S-a terminat. Vreau sa va cer ceva, dragi jurnalisti: spuneti-mi «Fiul lui Drago». Este prima data cand imi apar centura NABF la categoria semigrea. Nu a fost usor sa o obtin si nu o voi ceda", a afirmat Grachev.

Bute vs Grachev va avea loc la Centre Bell din Montreal, duminica noapte, incepand cu 1 ora Romaniei. 

LIVE VIDEO VOYO.RO: Bute vs. Grachev va fi transmis in direct duminica la ora 1 dimineata

Grachev (12-0-1, 8 KO) este campion NABF la semigrea si mai practica si kickboxing, unde are un bilant de 17 victorii si doua infrangeri.

Lucian Bute (30-1, 24 KO) a suferit prima infrangere la profesionisti la 26 mai, contra britanicului Carl Froch, prin KO in repriza a cincea.

carton lucian bute

Meciul Bute - Grachev va fi LIVE VIDEO in Romania exclusiv pe Voyo.ro
 

Articol recomandat de sport.ro
O tânără gimnastă murit la doar 17 ani. "A luat-o de lângă noi în doar 24 de ore"
O tânără gimnastă murit la doar 17 ani. "A luat-o de lângă noi în doar 24 de ore"
Citește și...
Rudel Obreja, banuit ca obtinut ilegal 1 mil. de euro din organizarea galei
Rudel Obreja, banuit ca obtinut ilegal 1 mil. de euro din organizarea galei "Campion pentru Romania"

In plin scandal privind modul in care Romania a cheltuit fondurile europene, autoritatile de la Bucuresti au inceput sa investigheze o posibila frauda cu bani de la Bruxelles.

Presa sportiva din SUA face previziuni:
Presa sportiva din SUA face previziuni: "Lucian Bute va fi UMILIT in fata propriilor suporteri"

Jurnalistul sportiv Marcus Stewart, de la unul dintre cele mai importante site-uri de box din lume - boxingnews24.com - este de parere ca Lucian Bute va fi din nou umilit de Carl Froch, in revansa care va avea loc anul viitor. 

Bute a anuntat ca va avea un meci revansa cu Froch:
Bute a anuntat ca va avea un meci revansa cu Froch: "Va promit tuturor ca o sa dau totul"

Pugilistul roman Lucian Bute a declarat ca isi doreste revansa in fata englezului Carl Froch, dupa infrangerea suferita la Nottingham. "Absolut, cu siguranta va avea loc revansa", a spus Lucian.

Recomandări
Ursula von der Leyen avertizează: Putin îşi concentrează atacurile hibride asupra Finlandei, prin trimiterea de migranţi
Ursula von der Leyen avertizează: Putin îşi concentrează atacurile hibride asupra Finlandei, prin trimiterea de migranţi

Preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a declarat vineri că Rusia îşi concentrează atacurile sale hibride asupra Finlandei, prin trimiterea de migranţi, informează AFP.

Moment istoric la căile ferate. S-a lansat în sfârșit licitația de 300 de milioane de euro pentru un tronson foarte aglomerat
Moment istoric la căile ferate. S-a lansat în sfârșit licitația de 300 de milioane de euro pentru un tronson foarte aglomerat

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA a lansat vineri licitația pentru modernizarea căii ferate Constanța-Mangalia, după mai multe amânări.

Reacţii prudente ale oficialilor politici, după exploziile de la Isfahan în conflictul Israel-Iran
Reacţii prudente ale oficialilor politici, după exploziile de la Isfahan în conflictul Israel-Iran

Oficiali politici îndeamnă în primele reacţii - foarte pruente - după riposta Israelului în Iran, la ”evitarea unei escaladări”, relatează AFP.