Presa din Canada despre Bute:"Nu a fost convingator". Gracev: "Nu mi s-a parut ca am pierdut meciul"

04-11-2012 08:54


Lucian Bute

Lucian Bute l-a invins pe rusul Denis Gracev dupa 12 runde. Cu toate astea insa, romanul are parte de critici dure din partea presei canadiene.

"Bute a castigat dar a fost neconvingator. Grachev nu a venit la Montreal ca turist. L-a fortat pe Bute sa se retraga insa arbitri i-au dat victoria favoritului publicului cu 115-113, 118-110 si 116-112" au scris cei de la 24hMontreal dupa meci.

De aceeasi parere au fost si cei de la Huffingtonpost Quebec.

"Bute a oferit poate cea mai putin inspirata prestatie din cariera insa a fost suficient pentru victorie. Bute a fost destul de pasiv, reusind sa nu aiba aproape nicio combinatie. Grachev a fost agresorul mult mai des decat Bute si le-a dat emotii celor 10.122 de fani din Bell Center in dese randuri. De asemenea, rusul a controlat centrul ringului in majoritatea timpului. Bute si-a aratat in sfarsit suprematia in runda a 12-a pe care a dominat-o clar, lansand mai multe combinatii si lovituri puternice care si-au atins tinta. Pare ca infrangerea cu Froch a lasat multe cicatrice. Cel putin, asta e impresia pe care le-a dat-o Bute fanilor, fiind sters mult timp in acest meci" mai scriu jurnalistii canadieni.

Denis Gracev: "Nu am impresia ca am pierdut acest meci"

Pugilistul rus Denis Gracev a declarat, duminica dimineata, ca nu se considera un invins dupa meciul cu Lucian Bute, subliniind ca i-ar placea o revansa cu romanul.

''Nu am impresia ca am pierdut acest meci. Poate am pierdut 3 sau 4 reprize. Stiam ca nu pot castiga aici daca nu reusesc un KO. Acum stiu ca ma pot bate cu oricine, oricand. Bute nu mi-a pus probleme si mi-ar placea sa fie un meci revansa. Meciul cu Sillahk a fost mai greu'', a declarat Gracev.

Pugilistul Lucian Bute l-a invins la puncte pe rusul Denis Gracev, intr-un meci desfasurat, duminica, la Centre Bell din Montreal, primul disputat de roman dupa infrangerea in fata britanicului Carl Froch, in mai.

Lucian Bute, in varsta de 32 de ani, a devenit astfel detinator al centurii NABF la categoria semigrea. Lucian Bute (30-1, 24 KO) a suferit prima infrangere la profesionisti la 26 mai, contra britanicului Carl Froch, prin KO in repriza a cincea, el pierzand centura IBF.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO