Ads by INTERNET PROTV

Trafic de carne vie pe ruta Romania - Marea Britanie. Cum au negociat jurnalistii britanici pretul prostituatelor romance

Embed:

Dupa ce s-au speriat ca romanii le vor invada tara de la 1 ianuarie, fapt ce nu s-a intamplat, englezii sunt din nou cu ochii pe noi.

Doi jurnalisti de la publicatia "Sunday Mirror" sustin ca au gasit la Sibiu tinere dispuse sa se prostitueze in Anglia. Ei au filmat cu o camera ascunsa o negociere cu un barbat care vindea doua fete pentru 500 de lire fiecare.

Individul spune ca ele pot avea si 15 de clienti pe zi si s-a laudat englezilor ca un prieten de-al sau a castigat un milion de euro din prostitutie.

Acesta este Adrian, zis "Sefu". Langa el apare un prieten, pe care jurnalistii britanici il titreaza ca intermediar. Imaginile, suprinse cu o camera ascunsa, dezvaluie momentele negocierii intr-un bar din Sibiu.

Adrian, Sefu': Pot avea cate 10 clienti pe zi, cam asa ceva...In Anglia se pot descurca si cu 10-15 clienti pe zi.

Dupa stabilirea programului de lucru, Sefu' isi prezinta oferta. Are insa grija sa ia cateva masuri de precautie. In plus, ii asugura pe..."clienti" - cei doi jurnalisti britanici sub acoperire - ca fetele merg sa se prostitueze de buna voie.

Adrian, Seful: Asta e una dintre fete. Nu-i poti vedea fata, dar ii vezi corpul. Toate fetele(romance) o rup putin pe engleza. Vin pentru ca vor ele, nu le forteaza nimeni. Nu mai merg lucrurile asa. Acum vin pentru ca vor ele.

Una din fetele promise este studenta si, spune cel care ii aranjeaza "sejurul" la Londra, mai are un examen din actuala sesiune. Dar, promite el, daca britanicii o vor rapid in Anglia, ii va rezolva fara probleme examenul.

Reporter: Ce varste au?

Adrian, Seful: 23, 24 , 25 de ani? Vorbisem cu prietenul tau de 500 de lire sterline pentru fiecare fata. Daca ii dai partea ei si o tratezi cu respect, atunci nu vor fi probleme. Fetelor le place sa munceasca unde castiga mai mult decat in Romania.

Dupa ce a vazut imaginile, politia l-a identificat pe presupusul proxenet. Individul a mai fost inchis pentru inselaciune.

''IPJ Sibiu s-a autosesizat cu privire la faptele relatate in presa britanica, urmand a se efectua cercetari. In functie de rezultat, dosarul de cercetare va ramane in competenta IPJ Sibiu sau va fi declinata competenta de solutionare institutiei abilitate competente", a spus purtatorul de cuvant al IPJ Sibiu.

Anchetatorii trebuie sa stabileasca daca este vorba despre trafic de persoane sau prostitutie si proxenetism.

Reportajul celor de la Sunday Mirror atrage atentia asupra faptului ca ridicarea restrictiilor de munca pentru romani si bulgari va inlesni si activitatea traficantilor de carne vie.

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 24 Februarie 2014
Citeste mai multe despre: Anglia, prostitutie, romance, proxenet, negociere,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed