Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Localnici premiati pentru ca sesizeaza primariei problemele din oras. Aplicatia cu care se mandreste Botosaniul

Embed:

Premiere pentru implicare civica in judetul Botosani. Primaria a recompensat localnicii care au trimis cat mai multe sesizari prin aplicatia City Report. Lansata la sfarsitul anului trecut, aplicatia, pare sa fie de mare ajutor.
 

Este la indemana tuturor si problemele sunt solutionate mult mai repede. Galagia din fata blocului, gropile din asfalt, parcarile aglomerate sunt cateva dintre sesizarile pe care localnicii le-au facut folosind aplicatia. 20 dintre ei au fost premiati.

Un domn a primit premiu o tableta. A reclamat ca are probleme cu iluminatul stradal, cu un panou publicitar cazut si cu unii vecini care parcheaza pe trotuar.

"Ideea nu a fost sa descarc aplicatia pentru a castiga ceva. Pentru spiritul civic si cetatenesc", a spus barbatul.

Toate sesizarile cetatenilor de pe telefon ajung intr-un server al primariei. De acolo sunt redirectionate la serviciile care le pot rezolva.

Ovidiu Iulian Portariuc, primar Botosani: "De asta am si premiat oamenii pentru spirit civic. Este greu pentru noi cu doi oameni pe care ii avem la Directia Edilitara sa acoperim tot orasul. In ziua de astazi oricine are un telefon mobil si poate sesiza orice problema."

Cu riscul de a avea parte de o avalansa de sesizari inutile, primaria spune ca ii va premia in continuare pe cei care vor semnala situatii care ii afecteaza.
 

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 11 Martie 2016
Citeste mai multe despre: botosani, aplicatie, plangeri,
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed