Mormantul care poate schimba istoria Vaticanului. Declaratiile unui exorcist anunta un urias scandal

Emanuela Orlandi

Marturisirile parintelui Gabriel Amorth, seful exorcistilor de la Vatican, socheaza o lume intreaga. El declara ca o tanara disparuta in 1983 si gasita abia acum a fost rapita pentru “a satisface nevoile sexuale ale preotilor de la Vatican”.

Autoritatile cred ca oasele Emanuelei Orlandi ar fi cele gasite intr-un sicriu in care ar fi trebuit sa fie ramasitele unui mafiot Italian, Enrico De Pedis, ucis in 1990. Barbatul ar fi si cel care ar fi rapit-o pe fata de pe strada. Descoperirea a fost facuta in urma unui telefon anonim.

Imediat dupa anuntarea gasirii oaselor, parintele Gabriel Amorth a spus ca tanara a fost ucisa in 1983, anul in care a fost si rapita, cand avea 15 ani.

Ea a fost luata pentru a participa la orgiile sexuale care aveau loc la Vatican, potrivit exorcistului, iar apoi ar fi fost ucisa si cadavrul ar fi fost ascuns in mormantul mafiotului.

 “A fost o crima care a avut in spatele ei un abuz sexual. Cred ca Emanuela a ajuns printre fetele recrutate de unul dintre angajatii de la arhiva Vaticanului”, a declarat parintele Amorth,

Citește și
Vatican
Vaticanul isi dezvaluie secretele pentru prima data. Documentele care ar putea rescrie istoria
După ce cântăreața Anca Pop a plonjat în Dunăre cu mașina și a murit, șefii CNAIR au montat un parapet despre care inițial spuneau că „nu se justifică”

Pana la acest moment nu exista nicio reactie din partea Vaticanului la acuzele aduse de seful exorcistilor. Totusi, oficialii de la Vatican au precizat ca au cooperat cu autoritatile pentru gasirea tinerei disparute.

Parintele Amorth este o figura cunoscuta tocmai pentru declaratiile surprinzatoare pe care le-a facut de-a lungul anilor. El spunea acum ceva vreme ca yoga si Harry Potter “sunt lucrarea Diavolului”. Preotul a fost numit de Papa Ioan Paul al II-lea seful exorcistilor de la Vatican.

Citeste si:

Copil de 4 ani, pastor de cand avea doar 2. Uite tine predici in fata a zeci de oameni - VIDEO

Cum promoveaza biserica anglicana planificarea sarcinii: Fecioara Maria, cu un test de sarcina in mana

Scientologii recomanda nasterea tacuta – un capriciu exotic sau nu?

 

Articol recomandat de sport.ro
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Citește și...
Afirmatia care rastoarna 2.000 de ani de crestinism. Noi dezvaluiri despre Giulgiul din Torino
Afirmatia care rastoarna 2.000 de ani de crestinism. Noi dezvaluiri despre Giulgiul din Torino

Giulgiul din Torino, considerat de crestini ca fiind panza in care a fost invelit trupul Mantuitorului, este probabil cel mai controversat artefact biblic. Cartea unui profesor de la Cambrigde lanseaza o ipoteza interesanta privind autenticitatea sa.

Vaticanul isi dezvaluie secretele pentru prima data. Documentele care ar putea rescrie istoria
Vaticanul isi dezvaluie secretele pentru prima data. Documentele care ar putea rescrie istoria

Mai bine de 100 de documente originale vor fi expuse public pentru prima data in istorie. Specialistii considera insa ca accesul la arhive a fost doar partial, ele ascund mult mai multe taine decat lasa Vaticanul la vedere.

"Mainile care m-au violat, mi-au dat apoi impartasania". Marturia unei victime a preotilor pedofili

Un oficial de la Vatican recunoaste public “cresterea ingrijoratoare” a numarului de cazuri in care preotii catolici sunt acuzati de pedofilie si abuzuri sexuale. Cifra se ridica la 4.000.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Presa americană:
Presa americană: "Mafia românească vine după cardurile voastre". Metoda prin care interlopii fac 9 mil. $ pe lună

Procurorii din California susțin că mafia românească a dat o nouă înfățișare unei vechi înșelătorii: skimming-ul cardurilor de debit.