Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

"Singura mea varsta e boala". Excelenta epigrama pe care Mircea Ionescu Quintus a spus-o in ziua in care a implinit 99 de ani

Embed:

"Spre o suta anii mi se-aduna", spune cu umor Mircea Ionescu Quintus, presedintele de onoare al PNL.

Astazi, la cei 99 de ani, pe care ii implineste, seniorul liberal este cu un pas mai aproape, de un veac de viata. Si-a petrecut ziua, alaturi de sotia sa, Viorica, apoi a mers la intalnirea liberalilor, unde au fost anuntati candidatii, pentru alegerile locale.

"Spre-o suta anii mi se-aduna / Ca in paduri semetii brazi / Si s-or gasi destui sa spuna / Ce mai inseamna suta azi?"

Asa cum ne-a obisnuit, seniorul liberal a rostit o epigrama savuroasa despre varsta pe care o implineste. Apoi, a dezvaluit ca tocmai ea, varsta, este singura boala pe care o are. O certifica si medicii sai, carora le-a multumit pentru grija. Cu umor s-a gandit si la cei care ii duc grija.

"Singura mea boala e varsta, spune medicul... Mi-a sunat telefonul inca de la 7 dimineata. M-au sunat Ciolos, Iliescu - din pacate, eu am uitat de ziua lui. Zic unii ca ma cauta cineva pe acasa", spune Quintus.

Veteran de razboi si detinut politic, de aproape opt decenii este liberal si in cuget si in simtiri. Tine sa le reaminteasca mai tinerilor colegi politiceni ca PNL nu trebuie sa-si piarda numele.

"M-a invatat ca atunci cand se poate face ceva, se face. Trebuie sa tinem cont ca PNL sa nu-si piarda numele", spune Vasile Blaga.

"Mi l-as dori ca parinte spiritual pentru copilul meu", a spus si Alina Gorghiu.

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 18 Martie 2016
Citeste mai multe despre: Mircea Ionescu Quintus, PNL, varsta,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed