Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Traian Basescu nu mai vrea protectie din partea efectivelor MAI

Embed:

UPDATE:In aceeasi zi in care mii de politisti furiosi din cauza salariilor mici i-au incercuit palatul si au aruncat caschetele in curtea Cotroceniului, Traian Basescu a dat dispozitie: efectivele MAI sa nu mai participe la misiunile pentru protectia sa.

Un exemplu: oamenii de la Rutiera sa nu ii mai insoteasca, alaturi de SPP, coloana oficiala.

Traian Basescu urmeaza sa instiinteze conducerea Ministerului de Interne ca Politia Rutiera, Jandarmeria, dar si Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta nu vor mai participa la asigurarea protectiei sale.

Mai exact, primul om in stat a renuntat la politistii care ii asigurau escorta, dar si la cei din intersectii care asigurau cale libera coloanei prezidentiale. In acelasi timp, presedintele nu mai vrea ca jandarmii sa participe la asigurarea protectiei sale, atat la actiunile din Bucuresti, cat si la cele din tara.

Nu vom avea insa un presedinte mai vulnerabil, pentru ca Traian Basescu beneficiaza in continuare de protectia celor de la Serviciul de Protectie si Paza.

Decizia sefului statului vine ca urmare a mitingului neautorizat al celor 5.000 de politisti care au protestat, vineri, la poarta Palatului Cotroceni.

Administratia prezidentiala confirma informatia si precizeaza ca seful statului considera ca polistii participanti la mitingul ilegal au actionat sub demnitatea functiei lor si au dus in derizoriu insemnele statului roman.

Ministerul de Interne refuza sa comenteze aceste informatii. La ei nu a ajuns deocamdata nicio hartie oficiala.

5.000 de politisti au descins la Cotroceni ca sa-l interogheze pe Basescu

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 25 Septembrie 2010
Citeste mai multe despre: Traian Basescu,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed