Patru fete din Moldova au facut videochat erotic in bibliotecile din Chisinau. Ce PEDEAPSA incredibila au primit

biblioteca

Caz uluitor in capitala Republicii Moldova: mai multe tinere s-au filmat in vreme ce se dezbracau in bibliotecile publice iar autoritatile par neputincioase

Totul a pornit de la o serie de filmulete postate pe un site pentru adulti. In imagini se vede clar cum tinerele se dezbraca in mai multe biblioteci din Chisinau iar apoi se ating in zonele intime. Cu mare atentie, insa, ca sa nu fie surprinse, mai ales ca in preajma sunt cititori, dar si angajati ai bibliotecii. Fetele vorbesc intre ele limba romana, insa pe videochat comunica in engleza.

Autoritatile moldovene au demarat imediat o ancheta, insa initial nu au putut afla nici macar daca cele 4 fete lucreaza sau nu la biblioteca. Si Primaria Chisinaului a inceput o investigatie, mai ales ca edilul Dorin Chirtoaca s-a amuzat pe seama filmuletului, declarand ca „se culturalizeaza fetele”. Primaria a anuntat ca verifica toate bibliotecile din Chisinau, pentru a stabili daca nu cumva tinerele nu erau in complicitate cu angajatele institutiilor.

In cele din urma, tinerele au fost identificate, ca si locurile unde s-au filmat. Angajatele institutiei sunt socate: "Sa umbli una dezbracata pe aici, noi patru le vedem, destrabalaciunile dracului.” „Niste rasuri, eu le-am dat carte de psihologie, le-am intrebat ce asa radeti, dar cui sa-i dea in cap ce fac ele sub scaun.”

Citește și
multe plante de marijuana
Un presupus agent sub acoperire din Moldova producea marijuana sub protectia sefilor sai. "A incalcat legea, dar nu prea"
De ce Rusia va pierde în războiul din Ucraina. Un expert chinez în geopolitică explică care sunt cei patru factori principali

Ludmila Ciobanu, fosta directoare a liceului Nicolae Sulac si de curand bibliotecara la filiala Maramures a bibliotecii publice, sustine ca a ramas socata cand a vazut filmuletul cu fetele, in care apare si ea pe fundal. “Noi promovam cartea, noi nu promovam, ma scuzati, prostitutia

Bibliotecara sustine ca fetele erau cititoare fidele ale filialei. Veneau aproape in fiecare zi in jurul orei 17:00, cand in biblioteca era mai putina lume. "De sfantul Andrei a dansat cu noi, dar n-o dovedit sa se dezbrace ca era lume. E o fraudare a lacasului sfant aici scriitorii, sunt cartile, asta e o scuipatura politica.“. Tinerele cereau chiar dictionare pentru limba engleza, probabil ca sa comunice mai bine cu clientii.

Directoarea sustine ca la una dintre filiale, o bibliotecara ar fi observat ca una dintre fete umbla printre rafturi, insa s-a gandit ca vrea sa fure vreo carte. “A vazut-o ca era fara colanti, dar nici prin cap sa-mi treaca asa ceva.

Anchetatorii presupun ca tinerele ar avea un proxenet, insa momentan nu au luat nicio masura impotriva lor. Singura sanctiune a fost aplicata de biblioteca publica, care le-a lasat pe cele patru fete fara permisele de lectura.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
Citește și...
Presupus cetatean moldovean, membru al organizatiei teroriste Statul Islamic.
Presupus cetatean moldovean, membru al organizatiei teroriste Statul Islamic. "Sharia este singura lege". VIDEO

In ciuda zvonurilor privind recrutarea de voluntari pentru Statul Islamic in Romania si Bulgaria, Republica Moldova pare sa fi fost prima tara din zona care are nefericita onoare de a se lauda cu un voluntar islamist

Un presupus agent sub acoperire din Moldova producea marijuana sub protectia sefilor sai.
Un presupus agent sub acoperire din Moldova producea marijuana sub protectia sefilor sai. "A incalcat legea, dar nu prea"

Un barbat din Chisinau si-a facut o adevarata plantatie de canepa sub protectia Serviciului de Informatii si Securitate si a Ministerului de Interne. Cel putin, asa spun procurorii care incearca sa desluseasca acest caz misterios.

Videochat ce s-a finalizat cu un santaj. O tanara de 19 ani a ajuns la politie dupa ce si-a
Videochat ce s-a finalizat cu un santaj. O tanara de 19 ani a ajuns la politie dupa ce si-a "stors" de bani o colega

O tanara de 19 de ani din Iasi a ajuns pe mana politistilor dupa ce si-a santajat prietena. Ar fi amenintat-o pe aceasta ca va punepe internet poze indecente, ba mai mult ca i-ar face publica si ocupatia, tinuta ascunsa fata de cunoscuti.

Recomandări
Analiștii militari, despre răspunsul Israelului la atacul cu drone de sâmbătă: „Limitat și strict simbolic”
Analiștii militari, despre răspunsul Israelului la atacul cu drone de sâmbătă: „Limitat și strict simbolic”

Limitat și strict simbolic, așa califică experții răspunsul Israelului la atacul iranian de sâmbătă. Acțiunea a vizat o bază militară de lângă Isfahan. în vecinătatea unor instalații nucleare.

Cîrstoiu, întrebat dacă Ciolacu şi Ciucă i-au cerut să se retragă: Nici vorbă. Probabil că va fi o discuţie luni
Cîrstoiu, întrebat dacă Ciolacu şi Ciucă i-au cerut să se retragă: Nici vorbă. Probabil că va fi o discuţie luni

Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, a negat informaţiile că liderii coaliţiei, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, i-au cerut să se retragă din cursă, dar a precizat că va avea o discuţie cu aceştia, probabil luni.

Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă
Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă

Un nou episod de vreme rea, cu grindină și polei, îi pune în dificultate pe șoferi. Un bărbat și-a pierdut viața într-un accident produs în județul Sibiu.