MARTURII INCREDIBILE! Aflat in coma, a vazut cum arata Raiul!

Ultimul update: Marti 06 Noiembrie 2012 13:07
Data publicarii: Marti 13 Aprilie 2010 00:00
Categorie: Internaţional
Copil

Micutul Paul a supravietuit ca printr-un miracol dupa ce era la un pas sa moara inecat in lacul din spatele casei bunicilor.

Totul s-a intamplar intr-un orasel din Germania. Copilul, de numai trei ani, se juca prin curte si a alunecat in apa. Bunicul sau l-a gasit aproape mort, dupa cateva minute bune.

A fost dus de urgenta la un spital de langa Berlin, cu un elicopter.

Patru doctori l-au resuscitat timp de trei ore si 18 minute, scrie cotidianul german Bild.

Aproape ca isi pierdusera orice speranta dar, dintr-o data, inima micutului a reinceput sa bata.

Seful spitalului, dr. Lothar Schweigerer a spus ca nu a vazut asa ceva in viata lui, pentru ca, de regula, copiii care stau atat de mult timp scufundati in apa, nu-si mai revin. 

Se intampla si miracole in Haiti, unde se mai gasesc inca supravietuitori

Cand a deschis ochii, Paul le-a spus parintilor ca a vazut-o pe bunica Emmi in Rai. “Mi-a spus ca ma voi intoarce pe Pamant din nou, foarte repede!”, a soptit copilul.

Psihiatrii spun ca majoritatea pacientilor care intra in moarte clinica si apoi isi revin, declara ca in timpul "calatoriei de dincolo" incearca o senzatie de pace, de liniste, se intilnesc cu persoane apropiate, moarte de ceva timp, cu care comunica.

Ce se intampla cu creierul in timpul comei ?
Moartea clinica incepe odata cu stopul cardiac, care determina si oprirea circulatiei cerebrale. Insa moartea clinica este un proces reversibil si victima poate reveni complet la o viata normala daca i se acorda primul ajutor in timp util. Daca insa, in 3-4 minute nu se intervine, din cauza lipsei de oxigen in creier, se instaleaza moartea biologica, adica la moartea definitiva, spun neurochirurgii.

Etapele mortii clinice
Doctorul american Raymond Moody, a descris fazele mortii clinice in lucrarea sa "Viata de dupa viata". Medicul a stabilit etapele pe baza descrierilor a cel putin 150 de pacienti care au trecut prin moarte clinica.
1. Greutatea de exprimare. Persoanelor trecute printr-o asemenea experienta le este foarte greu sa redea exact ceea ce tocmai au simtit.
2. Verdictul propriei morti. Pacientul in aceasta stare intelege si vede perfect medicii, anuntind propriul verdict de moarte, aflindu-se totusi in imposibilitatea de a resimti exact ceea ce se petrece. Au existat cazuri in care pacientul a putut repeta medicilor cuvint cu cuvint conversatia lor si le-a descris diferite faze ale operatiei.
3. Starea de pace. Marturiile celor ce au experimentat moartea clinica contin cuvinte precum: calm, pace, bunastare, disparitia emotiilor si a fricii, senzatie de frumusete, perfectiune.
4. Fenomenul sonor. Inaintea intrarii in zona intunecata, apare un fenomen sonor asemanator cu timbrul unei sonerii, unui vuiet, unei muzici armonioase sau chiar clopot, iar alteori "era foarte liniste".
5. Zona obscura (tunelul). Pacientul realizeaza intrarea intr-o zona intunecata, insotita de o stare de pace profunda. Pentru a trece de la un nivel la celalalt, este nevoie sa depaseasca o frontiera denumita bariera de lumina. Aceasta este frontiera universului cunoscut.

6. Decorporalizarea. Reprezinta parasirea corpului, care este insotita de o modificare a sensului perceptiei de catre simturi, a intelegerii timpului si a spatiului.
7. Intilnirea cu alte fiinte. Se realizeaza cu persoane care au parasit planul fizic inainte. Aceste persoane pot fi cunoscute sau necunoscute.
8. Intrarea in lumina. Lumina este intensa si se manifesta ca o prezenta calduroasa si tonica. Aici persoana care are o astfel de experienta poate sa intalneasca fiintele de lumina, ingerii.
9. Viziunea asupra vietii. Nu sunt atat imagini cat mai ales forme ale gandirii. Deseori persoanele respective au relatat ca si-au perceput intreaga viata derulandu-se precum un film.
10. Limita de netrecut si reintoarcerea in corpul fizic. Exista o limita pe care subiectii nu o pot depasi astfel incat se reintorc la viata si se reintegreaza in propriul corp. Reintoarcerea este deseori instantanee si violenta.

Copil Seymour Hersh, jurnalist castigator al premiului Pulitzer
Inger Seymour Hersh, jurnalist castigator al premiului Pulitzer
Inger Seymour Hersh, jurnalist castigator al premiului Pulitzer

Sursa: Pro TV

UIMITOR! Jumatatea de om care surprinde zilnic medicii! Incape in valiza

UIMITOR! Jumatatea de om care surprinde zilnic medicii! Incape in valiza

Se intampla si miracole in Haiti, unde se mai gasesc inca supravietuitori

Se intampla si miracole in Haiti, unde se mai gasesc inca supravietuitori

Miracol de Craciun! Mama si copilul nou-nascut au inviat din morti!

Miracol de Craciun! Mama si copilul nou-nascut au inviat din morti!

isis

Rezidentă germană, condamnată la moarte în Irak pentru apartenenţa la Statul Islamic

Bilanţul atentatului din Kabul a ajuns la 18 morţi. Oamenii s-au salvat coborând pe cearșaf

Momentul șocant în care un individ încearcă să răpească o fetiță de 11 ani, la ieșirea de la școală

Un adolescent de 15 ani a accesat operaţiunile secrete din Afganistan şi Iran, pretinzând că este şeful CIA

O polițistă din UK, născută în România, anchetată din cauza comportamentului ei

Criza din guvernul american continuă. Republicanii şi democraţii nu au ajuns la un acord privind finanțarea

Melania Trump

Melania Trump, cel mai popular membru al familiei prezidențiale din SUA

Un câine a călătorit clandestin 1.500 de km într-un camion. Șoferul a promis stăpânilor că îl trimite înapoi

Intervenţia forţelor de securitate afgane la hotelul de lux din Kabul s-a încheiat. Bilanț final: 9 morți

Presa internațională, despre proteste: Zeci de mii de români au spus "NU" corupţiei

Paul Bocuse, "părintele" gastronomiei franceze moderne, a murit

Incendiu la un hotel din Praga: patru morți și 9 răniți grav. VIDEO