VIDEO COMPLET cu gafa istorica de la Gala OSCAR 2017. Momentul in care cei din La La Land realizeaza ca nu ei au castigat

Ultimul update: Joi 02 Martie 2017 07:06
Data publicarii: Luni 27 Februarie 2017 07:46
Categorie: Internaţional

Gafa mai ceva ca-n filme la anuntarea Oscarului pentru cel mai bun film. Actorii din "La La Land" multumeau pe scena cand au primit vestea ca nu ei au castigat de fapt.

Confuzia care va intra cu siguranta in istoria Hollywood-ului ar fi plecat de la faptul ca veteranii Warren Beatty si Faye Dunaway, care anuntau castigatorul la aceasta categorie, ar fi primit plicul gresit.

Warren Beatty si-a dat seama de confuzie pe scena si a facut o pauza lunga, moment in care Faye Dunaway a anuntat castigatoare pelicula "La La Land". De fapt in plic se afla numele actritei Emma Stone, premiata cu Oscar pentru cea mai buna actrita in rol principal, pentru prestatia din La La Land.

Greseala a fost remediata de Jimmy Kimmel care a dat buzna pe scena si a anuntat adevaratul castigator spre surprinderea celor de pe scena si a celor din sala. Prezentatorul a adus aminte de Steve Harvey, gazda Miss Universe 2015 care a incurcat castigatoarele. Invitatii si castigatorii au crezut secunde bune ca totul este o gluma.  In cele din urma, insusi producatorul peliculei La La Land, Jordan Horowitz, a aratat camerelor plicul cu adevaratul castigator si a spus ca este onorat sa ofere Oscarul celor de la La La Land.

 

Adevaratilor castigatori nu le-a venit sa creada ce traiesc. "Nici macar in visele mele asa ceva nu se putea intampla, dar la naiba cu visele, asta e real." a declarat regizorul Barry Jenkins.

Incercand sa aplaneze intreaga situatie si sa incheie intr-o nota amuzanta, prezentatorul Jimmy Kimmel a spus ca aceasta este "doar o ceremonie de premiere" si ca se bucura ca am avut parte de doua discursuri de multumire. El a adaugat in gluma ca isi asuma responsabilitatea pentru incurcatura si ca era sigur ca "o va face lata" pana la urma.

Warren Beatty explica gafa uriasa de la premiile Oscar.

Warren Beatty explica gafa uriasa de la premiile Oscar. "Am intrebat, dar n-am primit inca un raspuns"

avion_pista

Atentat dejucat: bomba care urma să doboare un avion, ascunsă în păpusă

Teroristul din Barcelona ar fi fost împușcat mortal de poliție

Coreea de Nord amenință din nou SUA, cu un ”atac nemilos”

barcelona

Nouă alertă în Barcelona. Poliţia a evacuat Piața Catalunya

O mașină a intrat în două staţii de autobuz, la Marsilia. O persoană a murit

Percheziţii la sediul Guvernului de la Chişinău, într-un dosar de corupţie