Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

De-a rasu' plansu'! Au dat in judecata fantoma care-i bantuie!

Embed:

Povestea familiei din Arabia Saudita care a dat in judecata un duh, a facut inconjurul lumii. Daca unii s-au distrat pe cinste gandindu-se ca membrii familiei sunt prea slabi de inger, altii s-au aratat mai ingaduitori.

Politistii sauditi, desi nu i-au dat de urma "criminalului", au decis sa trateze cazul cu cea mai mare atentie.

Daca pentru occidentali un duh este mare, albastru, oarecum rotund si e musai sa aiba simtul umorului, pentru sauditi si lumea islamica in general, imaginea nu are nimic copilaresc si dragalas. Credinta in duhuri sau spirite este inca foarte puternica printre localnici, care le descriu ca pe monstrii infricosatori din filmele de groaza.

Duhurile traiesc printre oameni si ii pot poseda. De acest lucru este convinsa si aceasta familie, care sustine ca un astfel de spirit malefic "traieste" si la ei in casa. Cum nu l-au putut alunga, oamenii, satui de chiriasul nepoftit, s-au hotarat sa-l tarasca prin tribunale.

Desi un proces intentat unui duh nu este tocmai cel mai obisnuit lucru, autoritatile au anuntat ca "vor ancheta acest caz, in ciuda dificultatilor pe care le ridica." Au mutat familia terorizata in alta casa si acum cerceteaza locuinta bantuita in cautarea criminalului invizibil.

Intre timp, presa se intreaba amuzata, unde va primi duhul citatia sau cum ii vor pune politistii catusele, daca va fi gasit vinovat.

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 15 Iulie 2009
Citeste mai multe despre: fantome, procese, anchete, curiozitati,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed