Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

De la fotbalist si maseur, la fermier si brutar. Gratie fondurilor europene

60337423
Embed:

Acesta a fost drumul pe care l-a parcurs in doar 15 ani un intreprinzator din Mizil. In ultimii ani, si-a dezvoltat afacerile foarte rapid, pentru ca a stiut sa profite de finantarea nerambursabila, oferita de fondurile europene.

 

De cand a schimbat terenul de fotbal cu terenul agricol, Mihai Afiliu a devenit expert in tractoare de mare putere. Iar tractorul cumparat anul acesta este doar unul dintre utilajele cumparate cu finantare europeana.

Dupa tot felul de peripetii, avut noroc si in cele din urma a gasit o banca dispusa sa ii finanteze proiectele.

Fostul CAP parasit din comuna Amaru s-a transformat acum intr-o ferma moderna.

Fotbalistul nostru s-a apucat de afaceri in 1995. Trabantul i-a adus o Dacie, Dacia i-a adus un camion, iar acum conduce un grup de firme cu 100 de salariati.

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 4 August 2009
  • 12 Comenteaza
Citeste mai multe despre: afaceri, fonduri europene,

Comentarii(12)

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.stirileprotv.ro acele mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
Nume:
Mesaj:
Ultimele stiri
61799603
 
© 2015 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed