Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

IMAGINI INTERZISE MINORILOR! Sex in public, in miez de zi!

60338225
Embed:

Scene fierbinti la Focsani, unde un cuplu si-a manifestat iubirea din plin, in mijlocul naturii...urbane. Ghinionul lor: au fost filmati de-un locatar.

Imaginile au fost surprinse de un utilizator al site-ului nostru, www.stirileprotv.ro

E iubire mare pe cei doi tineri, dupa cum se vede! Nu au nici cea mai mica retinere si nu par deloc ingrijorati ca, in orice moment, cineva i-ar putea descoperi, iar partida lor de amor s-ar termina brusc.

Ce nu stiu, probabil, e ca, in caz ca cineva ii reclama la politie, s-ar putea alege cu o amenda pentru tulburarea linistii si ordinii publice si chiar cu intocmirea unui dosar penal.

Acum doi ani,  de exemplu, un alt cuplu a fost filmat la Vama Veche tot in timpul unei partide de amor. De data asta, cei doi se iubeau fix sub privirile unei multimi de curiosi. Erau bauti, insa.

Tot in 2007, o femeie si... doi barbati din Drobeta-Turnu Severin s-au refugiat intr-o scara de bloc, ca sa se iubeasca in voie. Au fost surprinsi insa in mijlocul actiunii de catre un locatar "vigilent" care a sunat la 112 sa reclame grozavia. Omul credea ca este vorba despre un viol...

 

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 6 August 2009
  • 1085 Comenteaza
Citeste mai multe despre: sex,

Comentarii(1085)

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.stirileprotv.ro acele mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
Nume:
Mesaj:
Ultimele stiri
61799052
 
© 2015 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed