Fiul lui Umbrarescu, adus in capitala. Are permis de un an si 3 amenzi!

×
Codul embed a fost copiat

UPDATE: Alexandru Umbrarescu, fiul miliardarului Dorin Umbrarescu, a fost adus la spitalul Bagdasar Arseni din capitala pentru investigatii medicale, insa starea lui de sanatate este stabila. Miraculos, celelalte 4 persoane accidentate au scapat cu viata.

Curat film de groaza .. pe o sosea din Bacau. A fost in rolul principal Alexandru Umbrarescu, fiul "regelului asfaltului", Dorinel Umbrarescu. Baiatul de 19 de ani a facut praf si pulbere o masina de lux, dupa ce a agatat un autoturism, s-a ciocnit frontal cu un altul si .. intr-un final nebunesc, a zgariat o a 3-a masina, a doborat un stalp si trei copaci.

Masinile s-au facut zob cu un zgomot asurzitor iar resturile de tabla s-au intins pe 200 de metri, semn ca macar unul dintre soferi avea viteza foarte mare.

Umbrarescu si alti patru oameni au fost raniti, insa miraculos traiesc, desi bucatile de caroserie au acoperit tot drumul. Socat, la primirea vestii, tatal sau, unul dintre miliardarii Romaniei, a ajuns in pijama la spital.

Cu Alexandru Umbrarescu in masina erau 3 prieteni. Cu totii au ajuns la spital. Mai rau a fost pentru cei aflati in autoturismul care circula regulamentar. Unul dintre ei, ranit grav la abdomen, a fost dus direct in sala de operatii.

Citește și
Accident rutier
Accident cu bolizi de lux in Medgidia!
Ce a pățit jurnalista care a filmat ultimele imagini cu Aleksei Navalnîi în viață

Fiul miliardarului a intrat intr-o depasire neregulamentara, pe linie continua, chiar daca nu avea timp, spun cei care asistat la scena. S-a bazat pe puterea masinii lui, care are 450 de cai sau 600, in varianta tunata, cred politistii. Adica poate sa fie de saseori mai iute decat un autoturism obisnuit. Asadar vehiculul lui Umbrarescu poate atinge si 260 de km/h.

Dupa ce a nimerit pe cealalta banda a lovit lateral primul autoturism, s-a infipt in cel de-al doilea pe care l-a aruncat de pe sosea, aproape de gardul unei case. Dezastrul insa a continuat. Alexandru a ricosat si un al treilea autoturism. Forta loviturii l-a proiectat iar pe sensul corect de mers, unde a rupt stalpul si copacii.

Masina pe care Alexandru Umbrarescu a facut-o praf este un model Mercedes G Klasse, cu o valoare situata in jurul sumei de 100.000 de euro si dotata cu aproximativ 500 de cai putere. Norocul celor care s-au aflat in acest tip de Mercedes a fost ca autoturismul are o constructie robusta, care le-a salvat, probabil, viata pasagerilor.

Baiatul de 19 ani al milionarului in euro a suferit un traumatism cranio-cerebral acut, o contuzie toracica si si-a rupt un deget de la picior. Alti trei prieteni ai lui, din aceeasi masina, au ajuns la spital cu policontuzii sau fracturi. Soferul uneia dintre cele trei masini lovite de Umbrarescu a fost si el internat, cu fracturi de clavicula si la genunchi.

Alexandru Umbrarescu a fost adus la Bucuresti, la insistentele familiei. Sufera acum si pentru ca nu avea experienta la volan. Are permis numai din februarie anul trecut si o pasiune periculoasa pentru viteza. Stau dovada trei amenzi incasate deja.

Tatal sau, Dorinel Umbrarescu, ocupa in 2009 locul 14 in Top 500 miliardari din Romania, cu o avere estimata la 320 de milioane de euro. Este supranumit "Regele Asfaltului" pentru lucrarile pe care le-au facut firmele sale. Are bani din comert dar si din constructia de drumuri - poduri sau transport..

De altfel, intre urmasii bogatilor Romaniei exista o adevaranta competitie in ceea ce priveste masinile: cat mai puternice si cat mai scumpe.

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Cum a fost surprins Dani Alves la trei zile după ce a ieșit din închisoare
FOTO Cum a fost surprins Dani Alves la trei zile după ce a ieșit din închisoare
Citește și...
Copiii de bani gata se intrec in masini scumpe!
Copiii de bani gata se intrec in masini scumpe! "Poponet" are Porsche

Intre urmasii bogatilor Romaniei exista o adevaranta competitie in ceea ce priveste masinile: cat mai puternice si cat mai scumpe!

Accident cu bolizi de lux in Medgidia!
Accident cu bolizi de lux in Medgidia!

Doua BMW-uri au fost facute praf, iar unul dintre acestea a luat foc sub privirile ingrozite ale martorilor.

Regele asfaltului, Dorinel Umbrarescu, pe primul loc la infrastructura
Regele asfaltului, Dorinel Umbrarescu, pe primul loc la infrastructura

Topul celor mai mari 11 contracte de infrastructura semnate de stat anul acesta insumeaza 800 mil. euro. Dorinel Umbrarescu din Bacau, e castigatorul celui mai mare contract de infrastructura acordat de Min. Transporturilor in valoare de 172,9 mil. euro.

Recomandări
Explozie la Rafinăria Petromidia. A fost activat Planul Roșu. Nu sunt victime | VIDEO
Explozie la Rafinăria Petromidia. A fost activat Planul Roșu. Nu sunt victime | VIDEO

O explozie a avut loc, vineri dimineață, la Rafinăria Petromidia. La nivelul județului Constanța a fost activat Planul Roșu de Intervenție.  

Primele imagini din locul în care a căzut o dronă militară în Brăila. Localnicii au filmat-o când a trecut peste casele lor
Primele imagini din locul în care a căzut o dronă militară în Brăila. Localnicii au filmat-o când a trecut peste casele lor

Este alertă în Brăila, după ce o dronă militară s-ar fi prăbușit joi seară pe un câmp, la aproximativ 15 kilometri de oraș, în Insula Mare a Brăilei.

România, în Schengen aerian și maritim, din 31 martie. Se schimbă regulile pe toate aeroporturile. Cine nu poate părăsi țara
România, în Schengen aerian și maritim, din 31 martie. Se schimbă regulile pe toate aeroporturile. Cine nu poate părăsi țara

A început numărătoarea inversă până la intrarea României în spațiul Schengen aerian și maritim. În noaptea de sâmbătă spre duminică se vor schimba regulile, iar autoritățile fac ultimele pregătiri.