Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Pasagerii avionului cuprins de flacari povestesc experienta de cosmar

Embed:

Au crezut ca le-a sunat ceasul la mare inaltime, cand unul dintre motoarele aeronavei in care s-au imbarcat a bubuit imediat dupa decolare. 120 de pasageri ai unei curse aeriene, Roma-Bucuresti, au trecut prin astfel de momente, luni seara.

 

S-au trezit din senin in avionul groazei. 120 de pasageri au inceput sa strige, toti intr-o singura voce, de disperare. Credeau ca le-a sunat ceasul cand aripa stanga a avionului a fost invaluita cu totul de foc.

Florin Costache, pasager, declara: "Nici n-am putere sa va explic, sunt asa de speriat incat nu mai am putere. Decolarea fost in regula, dupa 15-20 de minute s-a auzit o bubuitura, a inceput avionul sa se cutremure, apoi o flacara mare la morotrul din stanga. Se vedea flacara pe geam, toata lumea a intrat in panica. A fost ingrozitor. Toti oamenii au inceput sa tipe, se ridicau in picioare. Din persoanlul din avion n-a iesit nimeni sa linisteasca pasagerii, a fost panica totala, toata lumea tipa, erau copii in avion tipau, plangeau!"

Un miracol - asta a facut pilotul, care a reusit sa aduca, in siguranta, aparatul inapoi pe aeroportul din Roma. Cand au simtit pamantul sub picioare, unii dintre pasageri au jurat ca nu mai calca vreodata intr-un avion.

Cei mai multi dintre pasageri s-au intors luni noapte, dupa ora 3:00, cu sase ore intarziere. Compania Blue Air a trimis o cursa speciala sa-i aduca acasa. Unii insa n-au avut rabdare; si-au cumparat bilet la primul avion catre Bucuresti.

Din fericire, nimeni nu a fost ranit. Reprezentantii companiei vor deschide o ancheta pentru a stabili ce s-a intamplat in timpul zborului si daca aeronava mai poate fi folosita.

Din primele cercetari, se pare ca flacarile au pornit de la rateurile motorului, cand cherosenul s-a aprins.

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 10 Noiembrie 2009
Citeste mai multe despre: incidente aviatice,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed