Arestat din intamplare dupa ce a fost urmarit general 15 ani pentru crima

Ultima actualizare: 19-10-2012 15:54

Timp de 15 ani un criminal extrem de periculos a fost liber printre noi. Si-a petrecut timpul ca un om pasnic in Parcul Moghioros din Capitala jucand table, fara ca cineva sa isi imagineze ca a fost implicat intr-un asasinat.

Se numeste Valentin Dragolea are 41 de ani si a fost capturat dintr-o intamplare. Politistii cautau un hot de telefoane mobile si au dat peste un urmarit international din 1995.

Filmul prinderii

Un barbat s-a plans politistilor ca telefonul i-ar fi fost furat. Sesizati, politistii au pornit in cautarea infractorului. L-au gasit intr-un parc la mesele unde se joaca sah. Oamenii legii l-au dus in arestul sectiei 22, unde au descoperit totul.

Si anul trecut anchetatorii au fost la un pas de capturarea individului. Oamenii legii au descoperit ca barbatul prins avea o identitate falsa: se prezenta a fi "domnul Brasoveanu".

Domnul Brasoveanu era, se pare, chiar Valentin Dragolea. Cazul a fost insa inchis, odata cu returnarea masinii catre proprietar. Acum insa, in afara pedepsei de 20 de ani de inchisoare, Dragolea risca si o condamnare pentru falsa identitate.

Victimele, de 22 si 25 de ani, erau campioni nationali la full contact. Ceilalti sase agresori au fost judecati si au primit pedepse cuprinse intre 18 si 20 de ani de inchisoare.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO