Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Sase pakistanezi si un sirian, atacati in gara din Koln. Presa locala vorbeste despre o razbunare pentru a "curata orasul"

koln

Dosarul Koln devine tot mai tensionat. Presa germana a scris luni despre o serie de atacuri ale unor grupuri, indreptate catre straini, in gara din Koln.

Potrivit politiei din Koln un grup de 20 de oameni au atacat sase pakistanezi in gara din Koln. Doua dintre victime au fost duse la spital. La scurt timp, un incident similar l-a avut drept victima pe un sirian de 39 de ani.

Autoritatile nu au precizat daca atacurile au legatura intre ele si daca sunt motivate rasial dupa scandalul violentelor din noaptea de Anul Nou.

Tabloidul Express a scris luni ca ar fi vorba despre un grup de "huligani" care s-a organizat pe Facebook pentru o "vanatoare umana", "pentru a curata centrul orasului". Aceasta relatare nu a fost insa confirmata de politie.

Numarul plangerilor impotriva violentelor in cursul noptii de Anul Nou la Koln creste de la o zi la alta. Potrivit ultimelor date, ele ajunsesera duminica la 516, dintre care 40% pentru agresiuni sexuale.
 

 

Sursa: Agerpres, Data publicarii: 11 Ianuarie 2016
  • 38 Comenteaza
Citeste mai multe despre: koln, migranti, germania, atac,

Comentarii(38)

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.stirileprotv.ro acele mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
Nume:
Mesaj:
Ultimele stiri
61807217
 
 
© 2015 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed