Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

O femeie disparuta de acasa in 1974 a fost gasita dupa 40 de ani. Politistii au avut o mare surpriza cand au ajuns la usa ei

disparuta

Lula Ann Gillespie-Miller, originara din Laurel, Indiana, a disparut in 1974, dupa ce a dat nastere celui de-al treilea copil.

Femeia, pe atunci in varsta de 28 de ani, a decis ca este prea tanara sa fie mama, asa ca si-a lasat copiii la parinti si a fugit de acasa.

Detectivul Scott Jarvis de la Politia de Stat Indiana a preluat cazul in ianuarie 2014, dupa ce a fost contactat de Doe Network, o asociatie non-profit care lupta sa reuneasca familiile cu rudele lor disparute. Barbatul a inceput sa investigheze cazul si a aflat ca ultimul semn pe care familia Gillespie-Miller l-a avut de la Lula a fost o scrisoare, trimisa din Richmond, Indiana, in 1975.

A inceput apoi sa caute urma unei femei care corespundea descrierii Lulei si care a trait in Tennessee in anii 1980, iar apoi, dupa 1990, s-a mutat in Texas. Detectivul a continuat sa o caute si a reusit, intr-un final, sa ajunga la usa femeii, intr-un orasel mic din sudul Texasului, scrie www.wcpo.com.

Aici, femeia -acum in varsta de 69 de ani- traia sub o alta identitate. Ea a recunoscut intr-un final ca numele ei real este Lula Ann Gillespie-Miller, dar nu a dat nicio explicatie pentru motivul pentru care a fugit de acasa.

Politistii au declarat ca femeia nu a comis o infractiune si are in continuare dreptul sa ramana anonima.

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 26 Martie 2016
Citeste mai multe despre: femeie, disparuta, identitate, detectiv,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed