David Dixon, confirmat mort in atentatul de la metroul din Bruxelles. Ce ar fi facut cu cateva minute inaite de explozie

Ultima actualizare: 28-03-2016 07:04
David Dixon

Ministerul de Externe britanic a confirmat oficial vineri moartea lui David Dixon in explozia de marti dimineata de la statia de metrou Maelbeek din Bruxelles. Familia il stia disparut si inca spera sa fie gasit in viata.

David Dixon era un programator IT in varsta de 53 de ani, de origine britanica, ce lucra in capitala Belgiei si care in dimineata atacului mergea cu metroul la serviciu. Din nefericire nu a mai ajuns la birou si a fost dat disparut. Vineri, autoritatile britanice au confirmat moartea sa.

Cu cateva minute inainte ca explozia de la metrou sa se declanseze, afland de atacul de la aeroportul Zaventem, David i-ar fi trimis un mesaj matusii sale sa ii spuna ca este bine si ca nu a patit nimic. Aceasta a fost ultima veste pe care familia a primit-o de la barbat.

“In aceasta dimineata am aflat cea mai groaznica veste despre dragul nostru David. In aceste momente extrem de dureroase familia noastra va roaga sa ne oferiti discretia de a-l plange departe de ochii presei. Va rugam sa ne respectati decizia.” a declarat familia indurerata, conform The Sun.

David Dixon era tatal unui baietel de sapte ani, care a ramas acum orfan.

Prim ministrul David Cameron a declarat pe reteaua de socializare Twitter: “Sunt profund indorerat sa aflu ca David Dixon a fost omorat in atacurile de la Bruxelles. Gandurile si rugaciunile mele se indreapta acum catre familia si prietenii lui.”
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO