Milionarul din Kuweit, disparut acum 8 luni in statiunea Cheia, unde avea o casa de vacanta, dat in urmarire europeana

Dată publicare: 18-03-2016 16:37
Dată actualizare: 21-03-2016 06:58


Apropiatii se tem ca a fost rapit, de vreme ce cautarile nu au dus la nici un rezultat. In urma cu o luna, politistii au cercetat din nou, pas cu pas, imprejurimile statiunii Cheia, ajutati si de 40 de caini de urma.

Nu au gasit niciun detaliu care sa-i ajute in ancheta.

De 8 luni de zile familia lui Mohammed Albaghli este disperata, barbatul parca ar fi intrat in pamant si nimeni, nici politistii romani, nici cei din Kuweit nu stiu nimic despre el.

Ancheta s-a concentrat pe Romania, spun rudele barbatului, care sustin in continuare varianta unei rapiri.

Politistii ar fi audiat mai multe persoane despre care cred ca ar fi avut legatura cu disparitia misterioasa a barbatului din Kuweit, spun rudele cestuia. Este vorba despre asistenta care avea grija de el la acea vreme, soferul lui, dar si un tanar pe care l-ar fi cunoscut recent.

Luna trecuta, politistii romani, ajutati de 40 de caini special dresati pentru depistarea urmelor, au rascolit din nou zona Cheia. Nu au gasit nici macar un indiciu care sa ii ajute in ancheta.

Mohammed Albaghli a disparut anul trecut, la inceputul lunii august, din pensiunea in care statea in statiunea Cheia. Kuweitianul venea deseori cu familia in Romania, in ultimii 20 de ani.

Vecinii stiu ca este un personaj foarte cunoscut in tara sa. In tinerete, el a fost inalt functionar in Ministerul Petrolului. Apoi, impreuna cu familia, s-a lansat in afaceri profitabile cu petrol.


VIDEO PROTVPLUS.RO