Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Prostitutia, departe de frigul de pe centura. Sute de femei se vand prin anunturi in ziare si online

prostitutie

Prostitutia usor de dovedit, cea de pe centura, e pe cale de disparitie in Arad, unde apar in schimb sute de anunturi in ziare sau in mediul online prin care femeile isi ofera serviciile contra cost.

 

Sub acoperirea rubricilor de matrimoniale, prostituatele isi ofera serviciile barbatilor „generosi”. Unele o spun cu rima: „Profesoara de amor, te astept in dormitor, cu tact si afectiune, pregatita de actiune. Nu mai sta, vino de graba, te astept o ora-ntreaga!”. Contactata de reporterul stirileprotv.ro/vest, care s-a prezentat a fi un turist in Arad, autoarea anuntului a spus ca are 21 de ani. Ea si-a oferit “serviciile normale” contra sumei de 250 de lei, daca nu e nevoie de mai mult de o ora.

O femeie ne anunta intr-un ziar local ca pe frigul de afara e dispusa sa ofere caldura cui nu are: „E frig? Ninge? Esti stresat? Suna pentru detalii si daca vocea de la telefon iti gadila auzul, vino sa te incalzesc, sa te calmez”.

O alta tanara, Adina, spune ca e “finuta, sexy, seducatoare, super dotata, apetisanta, sani mari xxl, ochi albastri, fund bombat, 19/169/50 kg” si ofera “sex total d-lor generosi”. Tariful e „la intelegere” cu garantia ca „satisfactia va fi totala”.

Anunturile par sa fie pentru toate gusturile. De exemplu, Teo si Mirela nu au complexe de greutate: “Satisfa-ti curiozitatea si suna-ne, suntem doua fete plinute si simpatice si vrem sa te simti bine in compania noastra!”.

Toate aceste anunturi sunt insotite de numerele de telefon. Reprezentantii unui ziar local din care am spicuit textele spun ca acestea nu sunt deloc glume: “Avem foarte multe anunturi de acest fel. Autorii isi asuma ce scriu in ele si faptele care decurg. La rubrica de matrimoniale publicam doar cu anuntul adus la sediu si pe baza de buletin, sa ne asiguram ca nu e vorba de glume”.

Politistii, care nu prea mai gasesc prostituate pe marginea soselelor, mai ales de cand gerul e la el acasa in judetul Arad, spun ca anunturile pornografice nu ii ajuta cu nimic pentru a reduce acest tip de infractionalitate. Ei declara ca o partida de sex pe bani trebuie consumata pentru a se dovedi prostitutia.

Procurorul Florin Roman, de la Parchetul de pe langa Tribunalul Arad, afirma insa ca se poate gasi o alta incadrare juridica: “Aceste anunturi se incadreaza cu lejeritate la raspandirea de materiale obscene. Insa nu doar autorii ar intra, ci si publicatiile si distribuitorii de presa”.

Potrivit articolului 325 din Codul Penal, “fapta de a vinde sau a raspandi, precum si de a confectiona ori detine, in vedere raspandirii, obiecte, desene, scrieri sau alte materiale cu cartacter obscen, se pedepseste cu inchisoare de la 6 luni la 4 ani sau cu amenda”.
 

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 16 Februarie 2012
Citeste mai multe despre: arad, prostituate, anunturi, matrimoniale,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed