Ads by INTERNET PROTV

Geoana, aseara: Impreuna am invins, e si victoria lui Crin Antonescu!

Embed:

S-a plans de bucurie, s-a aplaudat, s-a scandat si s-a baut sampanie la sediul PSD, dupa ce orologiul a batut ora 21. Social-democratii chiar au crezut ca se intorc la putere si ca impreuna cu liberalii vor da un guvern pana la Craciun.

Curtea din Kiseleff ornata ca de sarbatori a fost neincapatoare.
 

"Este o noapte frumoasa pentru democratie, o victorie muncita si va multumesc celor care mi-ati acordat increderea, celor care si-au pus increderea in mine, colegilor de partid, staff-ului si in primul rand lui Crin Antonescu si prietenilor liberali. Este victoria lui Crin, in aceeasi masura este victoria mea", a spus liderul PSD.

60393144Mircea Geoana: Impreuna am invins, e si victoria lui Crin Antonescu!
60393096Mircea Geoana: Impreuna am invins, e si victoria lui Crin Antonescu!
Mircea Geoana si Traian BasescuGeoana, aseara: Impreuna am invins, e si victoria lui Crin Antonescu!

La aflarea primelor exit-poll-uri Mircea Geoana radia si chiar a topait de bucurie. Langa presedintele PSD s-au aflat sotia, fiica si fiul acestuia. Doamna Geoana a si lacrimat emotionata, mai ales ca discursul de invingator a privit-o si pe ea.

"Mihaela dragostea mea, mama stiu ca esti la televizor, tata in ceruri", a spus Geoana.

De asemenea, Mircea Geoana a tinut sa precizeze ca ceea ce s-a intamplat in ultimele doua saptamani "depaseste o coalitie, o alianta si este o prietenie."

"Victoria noastra e victoria normalitatii, e victoria tuturor cetatenilor Romaniei care isi doresc o viata mai buna", a continuat Geoana, pe care primele estimari il dadeau drept castigator.

Geoana i-a multumit si lui Traian Basescu, "cel care a condus Romania in ultimii cinci ani", spunand ca spera ca acesta sa aiba puterea de a depasi "acest moment de amaraciune personala, pentru un transfer democratic de putere. 

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a multumit si el, intr-o declaratie facuta la sediul PSD, celor care au mers duminica la vot si au inteles ca "este nevoie de schimbare", eliberand Romania si dandu-i o sansa pe care oamenii politici nu au voie sa o rateze.

"Domnule presedinte al Romaniei, va felicit si Dumnezeu sa va dea puterea de a incepe un capitol nou si bun in istoria Romaniei", a declarat Antonescu dupa anuntarea exit-poll-urilor care il dau castigator pe Mircea Geoana.

Apoi, spre surpriza tuturor, ca sa le multumeasca celor de la PNL pentru solidaritatea de care au dat dovada in ultimele doua saptamani, Mircea Geoana le-a facut o vizita de curtoazie la sediu.

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 7 Decembrie 2009
  • Mircea Geoana
  • Mircea Geoana
Citeste mai multe despre: Mircea Geoana,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed