Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

BMW X5, Audi Q7 si Toyoda Rav4 Hybrid. Ce masini le-au fost furate romanilor in Bulgaria si cate au fost recuperate

Embed:

In ultima lor zi de concendiu, oamenilor le-a disparut masina cu numere de Bucuresti chiar din fata hotelului in care erau cazati in Bansko.

Nu este singurul furt de acest tip petrecut in ultimele cinci zile in aceeasi statiune. Proprietarul autoturismului povesteste ca pe 19 februarie a facut formalitatile de check out de la hotel.

Incarcat cu bagaje s-a indreptat spre parcarea hotelului unde stia ca se afla SUV-ul sau. Dar masina, Toyota Rav4 Hybrid nu mai era in parcare, desi aceasta porneste doar cu amprenta lui.

Barbatul a sunat la Ambasada Romaniei la Sofia si a anuntat autoritatile bulgare, dar pana acum niciun semn despre masina.

Proprietarul SUV-ului furat sustine ca i-a disparut inclusiv talonul masinii, desi acesta se afla in camera de hotel.

Politistii nostri sustin ca nu este singurul caz in care romanii se intorc fara masini din concediile petrecute in Bulgaria. Alte doua SUV-uri, Q7 si X5, au fost furate in ultimele cinci zile tot din statiunea Bansko. Agentii romani spun ca masinile sunt adesea furate chiar din parcari supravegheate video.

In 2015, potrivit datelor Ministerului Roman de Externe, politistii bulgari au reusit sa recupereze o singura masina declarata furata.

 

 

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 20 Februarie 2017
Citeste mai multe despre: Bulgaria, romani, masini furate, ancheta,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed