Trei fete minore, gasite acasa la preotul Cristian Pomohaci. Fiul adoptiv: "De la 15 ani nu mai e pedofilie"

×
Codul embed a fost copiat

Situatia se complica pentru preotul Cristian Pomohaci. Cazul sau a fost preluat de catre procurorii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie din Bucuresti.

Preotul cantaret, acuzat ca ar fi incercat sa obtina favoruri sexuale de la un tanar de 17 ani, si ale carei discutii cu acesta au fost facute publice intr-o inregistrare telefonica, se declara nevinovat.

Luni, in fata superiorilor sai din cadrul Bisericii, a declarat ca va aduce si dovezi in apararea sa. 

O echipa din cadrul Sectiei de Asistenta Sociala de Urgenta a
ajuns la Mosuni, in judetul Mures, ca sa faca o ancheta in casa parintelui. Asistentii vor sa vada daca acolo locuiesc copii minori si daca barbatul i-a infiat, asa cum a declarat mai demult, fara aprobarea autoritatior.

Inainte ca asistentii sa intre in casa l-au intrebat pe fiul adoptiv daca in casa parintelui sunt copii minori. Acesta a recunoscut ca preotul are in grija 3 fete.

Citește și
preot
Preot, vedeta de muzica populara, inregistrat facandu-i avansuri sexuale unui minor. "Te iubesc! Te platesc pentru sex!"
Românii vor plăti mai mult dacă dispar aceste produse. Ce a spus ministrul Agriculturii

Preotul Pomohaci este cercetat de politisti pentru ca ar fi cerut favoruri sexuale de la un adolescent de 17 ani. Inregistrarea unei discutii cu parintele, care contine detalii socante, a fost facuta publica.

Familia parintelul acuza insa ca tot scandalul este o inscenare pornita de la un tanar care voia doar bani.

Marius Pomohaci, fiul adoptiv al preotului: "Toate se arunca asupra parintelui ca e pedofil. Am studiat un avocat si zice ca pana la 15 ani e pedofilie, dupa 15 ani nu mai e pedofilie cum acuza toata lumea. Nu am studiat, am vorbit cu un avocat a zis ca de la 15 ani nu mai e pedofilie."

Sotia fiului adoptiv al preotului: "Parintele e nevinovat. Nu credem un singur lucru din ce s-a spus in inregistrarea aia. A fost o capcana si o sa se dovedeasca. Totul a fost sa-l denigreze, baiatul acela nu a vrut decat sa scoata bani pe spatele parintelui."

Satenii sunt insa revoltati de toata situatia si spun ca, desi parintele are in grija mai multi copii, el a infiintat chiar si o cantina unde acestia mananca.

Pe de alta parte, dupa ancheta procurorilor, Cristian Pomohaci, cercetat pentru racolare de minori in scopuri sexuale, este vizat si de ancheta superiorilor sai de la Arhiepiscopia din Alba Iulia in fata carora a stat mai bine de trei ore. In acerst timp si-a sustinut nevinovatia.

Acesta le-a mai spus ca va veni cu dovezi in care sa ateste ca este acuzat pe nedrept. Pana atunci parintele a fost oprit de la slujire pentru un termen de 30 de zile.

Articol recomandat de sport.ro
Presa din Spania a reacționat imediat după ce Simona Halep a aflat că joacă cu Paula Badosa în primul meci de la revenire
Presa din Spania a reacționat imediat după ce Simona Halep a aflat că joacă cu Paula Badosa în primul meci de la revenire
Citește și...
"Nu mai e vrednic de haina preoteasca". Ce spun superiorii despre preotul Pomohaci, inregistrat in timp ce seducea un baiat

"Nu mai este vrednic de haina preoteasca" si nici "sa slujeasca la masa Sfantului Altar''. Asta spun superiorii despre preotul si cantaretul de muzica populara Cristian Pomohaci.

Preot, vedeta de muzica populara, inregistrat facandu-i avansuri sexuale unui minor.
Preot, vedeta de muzica populara, inregistrat facandu-i avansuri sexuale unui minor. "Te iubesc! Te platesc pentru sex!"

Scandal urias in sanul Bisericii Ortodoxe Romane. Un preot si cantaret de muzica populara a intrat in vizorul superiorilor, dupa ce o inregistrare audio in care ii face avansuri sexuale unui minor a devenit publica.

Barbatul care a injunghiat preotul in biserica din Capitala, arestat. Ce a spus la audieri;
Barbatul care a injunghiat preotul in biserica din Capitala, arestat. Ce a spus la audieri; "Ma rugam, nu imi amintesc nimic"

"Eu ma rugam, nu imi amintesc altceva" - sunt sigurele cuvinte pe care barbatul care a injunghiat un preot din Capitala le-ar fi spus la audieri.

Pelerinaj la Targoviste, dupa ce o icoana a Sfintei Parascheva ar fi inceput sa lacrimeze. Cine a vazut primul
Pelerinaj la Targoviste, dupa ce o icoana a Sfintei Parascheva ar fi inceput sa lacrimeze. Cine a vazut primul "minunea"

O biserica din Targoviste s-a transformat in loc de pelerinaj dupa ce o icoana ar fi inceput sa lacrimeze, dupa cum povesteste preotul paroh.

Recomandări
Șeful Consiliului European avertizează: Pentru a avea pace, Europa trebuie să se pregătească de război
Șeful Consiliului European avertizează: Pentru a avea pace, Europa trebuie să se pregătească de război

Europa trebuie să-şi consolideze capacităţile de apărare şi să treacă la o abordare de tipul "economie de război" ca răspuns la ameninţarea reprezentată de Rusia, a declarat luni preşedintele Consiliului European, Charles Michel, citat de Reuters.

Se întorc ninsorile. ANM a emis informare de vremea rea pentru toată țara
Se întorc ninsorile. ANM a emis informare de vremea rea pentru toată țara

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, marţi, o informare de vreme rea, cu precipitaţii slabe, dar şi ninsori la munte, însoţite de rafale de vânt, valabilă până joi seara, la nivelul întregii ţări.

”Regele Charles al III-lea al Marii Britanii a murit”. Ambasada Regatului Unit obligată să dezmintă informaţiile false
”Regele Charles al III-lea al Marii Britanii a murit”. Ambasada Regatului Unit obligată să dezmintă informaţiile false

Zvonuri despre moartea regelui Charles al III-lea au înfuriat Ambasada Regatului Unit în Ucraina, după ce informaţii false au circulat în masă pe reţele de socializare şi în unele publicaţii ruseşti, şi au determinat-o să reacţioneze în mod oficial.