Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Patriarhul Daniel a lesinat in timp ce slujea intr-o biserica din Mizil. Nu a necesitat spitalizare

60610095
Embed:

Duminica, Prea Fericitul Parinte Daniel le-a dat mari emotii crestinilor din Mizil, stransi la slujba de sfintire a unei biserici din localitate.

Inaltului prelat i s-a facut rau si pentru cateva momente, si-a pierdut echilibrul. Martorii au intrat in panica. Medicii de la SMURD, prezenti si ei acolo, i-au acordat primele ingrijiri patriarhului, chiar pe scena.

Patriarhului Daniel i s-a facut rau aproape de finalul slujbei, care a durat in jur de 5 ore. Acesta s-a asezat pe un scaun timp de cateva minute, avand o cadere de glicemie. Afara erau 30 de grade, iar la slujba, peste 1000 de credinciosi. Pe scena amenajata in curtea bisericii a urcat si echipajul de la ambulanta SMURD, cel care asigura asistenta medicala in timpul slujbei.

Medicii au constatat ca pulsul si tensiunea erau normale si ca nu are nevoie de tratament sau de spitalizare. Insa, imediat dupa slujba, s-a intors la Bucuresti fara a mai sta la masa. 

Patriarhul Daniel are 61 de ani si a mai avut probleme de santate in trecut. In martie 2008, si-a fracturat glezna stanga si a fost operat.
 

 

 

 

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 9 Septembrie 2012
  • 44 Comenteaza
Citeste mai multe despre: Patriarhul Daniel,

Comentarii(44)

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.stirileprotv.ro acele mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
Nume:
Mesaj:
Ultimele stiri
61800084
 
© 2015 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed