Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Operatiune de cautare in Timis dupa ce un cioban a anuntat la 112 ca este batut si s-a pierdut

cioban cu oi pe o pajiste in ROmania

Un cioban din judetul Timis a ajuns la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean Timisoara, duminica, dupa ce a anuntat echipajul ISU Banat ca s-a ratacit si nu stie exact unde se afla.

“Barbatul este acum in stare buna, cel mai probabil era confuz pe fondul consumului de alcool. La noi a ajuns de la punctul nostru de Urgente de la Spitalul Buzias. La internare avea o hipotermie, cu temperatura corpului de 36 de grade. Si-a revenit, de dimineata era deja cooperant, iar acum i se fac formele de eliberare din spital si va merge acasa in stare buna”, a declarat, pentru AGERPRES, dr. Mihai Grecu, seful UPU a Spitalului Judetean Timisoara.

Ciobanul a apelat 112 sambata, in jurul orei 23,00, mentionand faptul ca “a fost batut, ca este confuz si ca nu stie exact unde se afla”, arata un comunicat ISU Banat remis duminica AGERPRES. Ca urmare, a fost trimis un echipaj SMURD in localitatea Hitias, conform localizarii apelului telefonic pe harta 112. Persoana nu a mai raspuns la telefon, aparatul fiind inchis.

Cautarea a inceput la 23,59, fiind implicati 22 de subofiteri, un ofiter, un echipaj de jandarmi, un echipaj IPJ, trei sisteme de iluminat tip balon, o autosenilata. Operatiunile de cautare au continuat pe toata durata noptii, pana la ora 6,45, fiind reluate in scurt timp.

"La ora 9,05, persoana cautata a fost gasita pe raza localitatii Racovita. Aceasta dormea pe camp la marginea padurii. Este vorba despre un cioban in varsta de 39 de ani, care in urma evaluarii medicale s-a stabilit ca nu are probleme deosebite, este hipotermic si a fost transportat la Spitalul Buzias”, arata comunicatul ISU Banat.

Pentru o evaluare mai complexa si supraveghere, medicul sef UPU-SMURD a dispus trimiterea pacientului la UPU-SMURD Timisoara.
 

 

Sursa: Agerpres, Data publicarii: 10 Ianuarie 2016
Citeste mai multe despre: cioban, timis, baut,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed