Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Un psiholog din Dambovita si-a pus capat zilelor. Care au fost ultimele cuvinte ale femeii, scrise in biletul de adio

Embed:

Decizie cumplita a unei femei de 40 de ani din Dambovita, psiholog de profesie, care a hotarat sa isi puna capat zilelor. Gestul ei a socat intreaga comunitate.

Rudele, prietenii si cunoscutii sunt extrem de afectati de moartea psiholoagei care, ani in sir, a avut grija sa le vindece multor oameni ranile sufletesti.

Era un profesionist desavarsit, spun toti cei care au cunoscut-o pe femeie. Nimeni nu stia insa ca aceaasta avea si ea framantari pe care a preferat sa le tina ascunse. A lasat in urma un bilet de adio in care isi cerea iertare fiicei ei, de 17 ani. Ultimele ei cuvinte nu dezleaga insa misterul acesti morti neasteptate.

Nu era om care sa nu fi avut parte de un sfat sau macar de o vorba buna din partea femeii licentiate in psihologie. Lucra mult si cu copiii de la scoala si de la gradinita din Moroieni si nu putini au fost aceia pe care i-a ajutat in situatii limita.

Mihaela Marmandiu, matusa: “Ne-a socat pe toti, nu stim ce s-a intamplat. Era psiholog la gradinita, la Pucioasa, la grupul scolar... avea prietene. Lua durerile altora si cred ca s-a inhibat de prea multa durere.”

Andreea Iordache, localnica: “Dansa fiind psiholoaga, nu m-am gandit ca o sa recurga la acest gest, dansa stia cel mai bine cum sa procedeze cu problemele de viata. Mi-a fost profesoara, a facut niste gesturi frumoase pentru mine.”

Sotul psiholoagei munceste de mai multa vreme in strainatate. Dar, spun rudele, intotdeauna avea grija sa tina legatura cu sotia si fiica de 17 ani, ramase impreuna acasa.

Ana Mosor, vecina: “O fi picat intr-un stres, cine stie ce s-a intamplat... 40 de ani, atat a facut in martie. Atat am plans de tineretea ei.”

Vecina: “Ne-a innegrit cu totul, nu se astepta nimeni la asa ceva! A distrus toata comuna, o regretam. O fata frumoasa, cumsecade, deosebita.”

Socati si ei de intamplare, colegii de breasla nu inteleg de ce femeia nu le-a cerut ajutorul.

Tamara Iscru, psiholog: “Este foarte dificil pentru persoanele care sunt intr-o situatie de tristete majora si care nu cer ajutorul pentru problemele personale sa treaca singure peste aceste stari, au dificultati majore personale, nu se mai accepta asa cum sunt, au dificultati de ordin material, moral, social.”

Femeia a fost condusa miercuri pe ultimul drum si a dus cu ea, in mormant, motivele ce au impins-o la acest gest extrem.

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 23 Martie 2016
Citeste mai multe despre: sinucedere, psiholoaga, Dambovita, bilet de adio,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed