A adunat zeci de caini in curte, pe care nu ii hraneste si au ajuns sa se manance intre ei. Politia poate doar sa o amendeze

Ultimul update: Luni 28 Martie 2016 07:04
Data publicarii: Vineri 25 Martie 2016 17:20
Categorie: Actualitate

Scandal in Constanta din cauza unei femei care creste zeci de caini comunitari intr-o curte. Vecinii sustin ca animalele sunt lasate fara mancare si apa, iar de curatenie nu se ocupa nimeni.

Oamenii le cer autoritatilor sa preia de urgenta animalele si sa lichideze focarul de infectie din curtea acelei familii.

Vecinii spun ca de luni de zile situatia din curtea femeii este intolerabila. Oamenii sunt nemultumiti ca nimeni nu are grija de caini, iar acestia au ajuns sa se manance intre ei de foame. Pe langa zgomotul latraturilor, exista si pericolul unui focar de infectie. In locuinta din curte sta mama femeii, o batrana imobilizata la pat, iar de grija animalelor ar trebui sa se ocupe fiica ei. Vecinii spun insa ca si autoritatilor le este greu sa dea de ea si atunci cand au reusit sa o intalneasca au amendat-o si au obtinut promisiunea ca va muta animalele. Situatia insa nu s-a schimbat nici pana astazi!

Vecin: "Plin de caini, miros, tot ce vrei e aici. Nu se poate respira vara, nici macar acum. E plin de urina pe jos, plin de mizerie, nu se poate trai aici."
Reporter: "Cati caini are?"
Vecin: "In jur de 70-80."

Vecin: "Nu se poate, mai ales daca da putina ploaie nu poti sa suporti mirosul, nu se poate iesi din casa. Ccum am iesit dimineata, eu o iau invers pe aici sa ma duc la serviciu. Sunt caini vai de capul lor, mor, ii ingroapa in gradina sau ii duce in camp."

Vecinii au solicitat ajutorul politistilor, iar acestia au amendat-o pe femeia care are zeci de caini in curte. Fiind un teren privat, agentii nu pot face mai mult. Localnicii au solicitat sprijinul medicilor de la Directia de Sanatate Publica si a specialistilor de la Agentia de Mediu pentru a inchide focarul de infectie.

Vecin: "Mai degraba au lege cainii decat noi. Nu poate fi suportat, mai ales vara cand spala. Apa curge pana la colt, pe strada si miroase de cazi, cazi, nu poti sa dai drumul la copil pe strada sa se joace."

Oamenii spun ca in locuinta traieste o batrana imobilizata la pat, iar fiica acesteia trece foarte rar pe la mama ei si pe la animale. Cand se intalneste cu vecinii, de fiecare data le promite ca va lua cainii de-acolo, dar nu a facut nimic pana acum.

Vecin: "Mereu spune peste trei luni ii mutam, peste trei luni ii mutam si iacata sunt ani de zile. La politie am fost si au venit aici si au zis domnule o sa se rezolve, i-am dat acum o amenda si o sa-i ia si de atunci nu a mai venit nimeni."

Vecin: "Nu puteam sa dorm din cauza zgomotului, pai cand se apucau sa latre. Sa vedeti cand latra toata gasca in cor, pai cand latra 60 de caini aici normal ca nu mai poti sa dormi."

Pana acum, nici fiica batranei, nici mama ei nu au putut fi contactate pentru a-si exprima un punct de vedere.
 

Ampla ancheta in Mures, dupa ce un copil de noua ani a murit sfasiat de cainii de la o stana

Ampla ancheta in Mures, dupa ce un copil de noua ani a murit sfasiat de cainii de la o stana

local

Localul celebru în care Ceaușescu n-a intrat niciodată, pentru că a fost considerat nesigur

Noaptea caselor: programul evenimentului organizat sâmbătă seară

Realizatorul ”Wild Carpathia” pregătește încă 8 episoade despre România, care vor fi la ProTV

Muzica dată tare, seara târziu, v-ar putea aduce 5 ani de închisoare

Accident grav în Timișoara. 3 persoane au fost transportate la spital

7 migranți au încercat să treacă ilegal frontiera cu două taximetre

printul Harry si echipa Invictus

Prinţul Harry s-a intâlnit cu militarii români care participă la Jocurile Invictus

DN1, blocat la ieşirea din Azuga după un accident

Autostrada Soarelui, blocată de 8 ore din cauza unui accident. Două autotrenuri s-au ciocnit

Ilie Năstase este consul onorific al Cehiei la București

Festivalul Vinului. Gluma lui Petre Daea referitoare la vinul preferat

Festivalul "Half is Free" se deschide azi la The Ark