(P) Telekom a introdus Smart Education în 18 şcoli din Alba Iulia

Ultimul update: Vineri 22 Decembrie 2017 07:20
Data publicarii: Joi 21 Decembrie 2017 11:29
Categorie: a

Telekom a finalizat de implementat, în 18 scoli din Alba Iulia, soluţia de Smart Education, parte a proiectului Alba Iulia Smart City 2018.

Proiectul propune solutii inteligente in domeniul educatiei si pune la dispoziţia profesorilor 690 de tablete performante cu internet şi acces la platforma educaţională Adservio. Platforma ofera acces la un catalog digital şi informatii şcolare complexe. Profesorii gestionează simplu situația elevilor și dispun de o metodologie avansată de predare. Elevii au parte de o experiență de învățare mai creativă și plăcută. Iar părinții pot monitoriza în timp real performanța școlară a copiilor. În plus, din aceasta platforma vor putea fi generate rapoarte şi statistici la zi despre activitatea şcolară.

Daniel Boian, Director Scoala Gimnaziala Mihai Eminescu: „Cred că, din punctul de vedere al directorului de școală, solutia Smart Education oferita de Telekom si Adservio este, într-adevăr, un partener care ajuta la dezvoltarea sistemului educational modern din Romania.

Ca părinte, sunt foarte mulţumit de utilizarea platformei. Pot vedea de pe tabletă, telefon sau calculator situaţia şcolară a copiilor mei şi pot să fiu în legătură permanentă cu profesorul diriginte”, spune un părinte.

Ovidiu Ghiman, Director Executiv Business, Telekom Romania: „Suntem mândri să adăugăm componenta de Smart Education printre cele de Smart City pe care le oferim deja. Am ales să o implementăm pe scară largă în Alba Iulia pentru că este un oraș emblematic pentru strategia Smart City. Astfel demonstrăm că suntem consecvenți în misiunea noastră de a susține procesul de digitalizare a României în toate domeniile.

Alexandru Holicov, CEO, Adservio: „Suntem bucurosi ca impreuna cu Telekom am implementat acest proiect de Smart Education prin care Alba Iulia este plasat în avangarda oraselor de tip Smart City care aduc viitorul mai aproape. Si un bun început este educatia

Prin acest proiect de Smart Education, Telekom propune o solutie de comunicare modernă și prietenoasă între toate părţile implicate în procesul educaţional: elevi, profesori, părinţi, care va ajuta la sporirea performantelor scolare, reducerea absenteismului și la creșterea promovabilității la evaluările naţionale.

telekom

(P) Nu trebuie să îți spună alții care e cea mai bună rețea pentru afacerea ta. Convinge-te singur!

TEST: cum se conduce electrica Nissan cu autonomie de 415 km în oraș

Tel Aviv și Ierusalim. Două orașe, o singură vacanță

Ierusalim, dincolo de ziduri

(P) kika a deschis un nou magazin în Pallady

Ana Munteanu este Vocea României 2017! Uite cum s-a pregătit pentru show-urile LIVE

kika

(P) kika Pallady se deschide pe 27 decembrie

(P) Telekom a introdus Smart Education în 18 şcoli din Alba Iulia

Tel Aviv – distracție 24/7. Orașul care nu doarme niciodată, aflat la o călătorie de 2h30 cu avionul

A ghicit toți cei 4 finaliști din acest sezon. El a câștigat un Opel Crossland X

(P) Telekom a lansat al treilea proiect-pilot de tip Smart City, la Piatra Neamţ

(P) Nou! ApiLand lansează Mierea cu fulgi de aur, o premieră absolută în România