Tinerii care rezolva cubul Rubik in cateva secunde au castigat "Romanii au talent" si marele premiu de 120.000 de euro

×
Codul embed a fost copiat

Punct final in cel mai spectaculos show de televiziune, "Romanii au talent''. Tinerii care rezolva cubul Rubik in doar cateva secunde, si inca legati la ochi, au castigat marele premiu de 120.000 de euro.

Premiul de originalitate, in valoare de 15.000 de euro, l-a primit Cosmin, care a oferit un concert inedit de beatbox si flaut.

Pustii de la SpeedCubing au cucerit cu talentul lor inegalabil - sa rezolve cuburi Rubik cu o rapiditate incredibila. Sambata seara si-au demonstrat cu prisosinta maiestria. Au venit cu o suta de cuburi, toate amestecate unic, si i-au rugat pe jurati sa aleaga trei dintre ele, ca sa le rezolve legati la ochi. Vezi momentul video aici!

"Dragi romani, va iubim enorm si sunt mandru ca sunt roman", a spus unul dintre ei.

"Sunt foarte fericit", a marturisit cel mai mic membru al echipei.

Citește și
ROMANII AU TALENT, SEZONUL 5
Romanii au talent, sezonul 5, semifinala 5. Cine sunt ultimii concurenti care prind un loc in Marea Finala
„Păpușa de fier a lui Putin” explică propaganda Kremlinului: „Nu contează ce se întâmplă cu adevărat”

O sansa la marele premiu a avut-o si Bogdan. Povestea lui despre cum binele invinge intotdeauna raul, ilustrata prin dans contemporan, a fost pe locul doi in preferintele telespectatorilor.

Toate reprezentatiile din sezonul 5 al celui mai urmarit show de divertisment "Romanii au talent", pot fi urmarite integral pe voyo.ro.

Desfasurarea evenimentelor in marea finala

ora 01:15 Marele CASTIGATOR Romanii au talent, sezonul 5, este trupa SPEEDCUBING.

ora 01:14 Pe locul trei in sezonul 5 Romanii au talent se situeaza trupa The Beat.

ora 01:12 Al treilea FINALIST este grupul Speedcubing.

ora 01:11 Al doilea FINALIST este The Beat.

ora 01:10 Primul FINALIST este Bogdan Bolohan.

ora 01:02 Pavel si Smiley au spus STOP VOT. Cei 15 finalisti au intrat in scena.

Impresiile juriului despre aceasta finala.

Mihaela: "Stimati concurenti, deja dragi concurenti, sunteti fiecare minunati, fabulosi. Unii dintre voi vor pierde, dar spun eu ca atunci cand pierzi e o lectie minunata. Sa nu renuntati niciodata la visele voastre. M-am simtit grozav."

Bebe Cotimanis: "Toti concurentii pleaca cu o experienta pe care o pot folosi, dar cel mai bogat plec eu, cu toate experientele voastre, pe care le voi folosi in meseria mea."

Andra: "A fost un sezon extraordinar. Ma simt dupa fiecare sezon mai bogata. Va felicit, cu totii sunteti castigatori in aceasta seara."

Andi: "As vrea sa le multumesc tutor care au venit pentru a-si valorifica si a-si valoriza talentul. Vreau sa multumesc intregii echipe de productie. Si vreau sa mai spun un lucru: tatal unuia dintre baietii de la Speedcubing munceste in strainatate, iar el nu este un golan."

ora 00:42 Trupa Holograf intretine atmosfera. Membrii juriului au iesit la dans.

ora 00:36 Impresiile concurentilor, din camera Magenta.

Bogdan Dumitrascu: Indiferent cine va castiga, eu sunt un invingator.

Robert Tudor: Daca as castiga toti banii ar merge la maternitatile din Romania.

Nicoleta Iancu: Mi-a placut ca toti am fost ca o echipa. Vio si Bibi au fost preferatii mei.

Yeva: Bogdan Bolohan este preferatul meu.

Alexandru Bordea: Speram la multe colaborari.

ora 00:26 Trupa Brio Sonores, castigatoarea sezonului 4 "Romanii au talent", a urcat pe scena.

ora 00:12 S-a dat START VOT. Va puteti vota concurentul favorit prin sms sau apel la 1200, cu numarul de concurs al fiecaruia.

ora 00:09 Pe scena a urcat ultimul finalist. Bogdan Bolohan executa un dans contemporan exploziv si emotionant, care a ridicat juriul in picioare. La finalul numarului, Bogdan a izbucnit in lacrimi.

Mihaela: "Te iubesc Bogdan, de bucurie ca vad o poveste asa de frumoasa, esti incredibil. Ai scos din noi lectia asta atat de profunda, despre cum trebuie sa ne privim in oglinda. Tu chiar ai vrut si vrei sa spui ceva lumii."

Andi: "A fost un moment cu adevarat profund, pentru ca traim intr-o lume care a luat-o razna. Oamenii dau in patima alcoolului, criminalitatea creste peste tot. Asta se intampla pentru ca sistemul educational trebuie reformat total. Noi ajungem cu totii la finalul scolii sa avem sentimentul neputintei si unii dintre noi deraiaza grav si ajung in puscarii. Dansul reuseste sa ne readuca cu picioarele pe pamant si sa ne faca oameni."

ora 23:54 Coregrafie cu acordeoanele si energie pe scena finalei Romanii au talent, cu echipa Concertino. Juriul aplauda pe ritmul muzicii.

Andra: "Vai cat de frumos a fost. Aici va este locul. Eu in aceasta seara cu siguranta o sa va votez."

Andi: "Ceea ce am vazut a fost demn de orice musical de pe Broadway. Sunt convins ca oamenii va vor vota."

ora 23:34 Speedcubing - cei mai rapizi oameni din Romania la rezolvarea cubului Rubik. Din 100 de cuburi amestecate, membrii juriului au ales cate un cub pentru fiecare dintre cei trei baieti.

Fara sa se uite vreun moment la cuburi, tinerii au rezolvat cuburile in doar cateva zeci de secunde.

Mihaela: "E un moment artistic, e spectacolul creierului uman. Suntem nauciti de mintea voastra. Va prevad si un viitor frumos in viata personala. Femeile sunt topite dupa barbati cu creier."

Andi: "Nu m-as fi asteptat sa ma emotioneze cuburile. Am fost aproape de lacrimi in momentul lor. Am facut o alegere buna ca i-am trimis direct in semifinala. Sunteti sclipitori."

 

Inca in stare de soc!

Posted by Smiley on Friday, June 12, 2015

ora 23:25 Carmen Cernea a ales o melodie energica pentru marea finala.

Bebe: "Doamna draga, daca liceul la care predati are profesori numai ca dumnevoastra, in urmatorii 4 ani imi trimit copilul acolo."

Andra: "Am auzit din nou o voce ca o poveste. Ne daruiti ceva minunat atunci cand cantati. Va doresc mult succes."

ora 23:15 Dans contemporan cu Kid-A, pe celebra melodie "Show must go on". Cei cinci tineri cuceresc prin miscari acrobatice si atitudine.

Mihaela : "Mi-au dat lacrimile. Stiti ce greu se intampla asta la un dans? Asta inseamna ca ati ajuns la perfectiune. Acum m-ati facut sa nu regret cand am spus ca vreau sa castigati marele premiu. Se vede si munca voastra pana aici. Aveti entuziasm, caracter, va ador."

Andi: "Sunt tineri, frumos si foarte talentati. Mi-a placut ca am vazut constant o crestere. Cred ca prestatia lor din seara asta merita 120.000 de euro."

ora 23:00 Alexandru Moraru a cantat intr-o maniera originala hit-ul "I feel good".

Andra: "Ai cantat foarte frumos. Ai cantat numai piese frumoase, melodii care merg la suflet. Simt ca e doar inceputul unei cariere frumoase."

ora 22:50 Oana Zara si Alexandru Bordea au cucerit publicul si juriul cu dansul lor contemporan. Juriul a aplaudat in picioare.

Mihaela: "Oana, Alex, va ador. Ce faceti voi aici e atat de frumos, de perfect executat. As veni la orice spectacol de-al vostru."

Bebe: "Talentul vostru nu-i unul oarecare, este unul mare, mare."

ora 22:40 Premiul de originalitate, in valoare de 10.000 de euro, a fost castigat de Cosmin Cioca, pentru talentul sau de a face beatbox in timp ce canta la flaut.

ora 22:33 Ion Barbu a ridicat juriul in picioare cu "Maria Gratia Plena".

Andra a afirmat ca a ramas fara respiratie: "M-ai facut sa realizez ca esti omul care m-a surprins cel mai mult in toate aceste sezoane. La un moment datr am inchis ochii si mi s-a parut ca imi canta un inger."

La auzul vorbelor Andrei, Ion Barbu a inceput sa planga, iar Mihaela Radulescu a mers pe scena si i-a sters lacrimile cu un servetel.

Bebe: "Tot ce ai cantat am avut impresia ca afos scris pentru tine special. Tu nu canti, tu plutesti printre versuri, le mangai. Te apropii de geniu direct."

ora 22:22 Yeva a incins atmosfera cu un dans senzual. Publicul si juriul au aplaudat-o indelung.

Andi: "Ma bucur ca am doi baieti, deci n-am explicatii de dat. Baietii tatii, ce ati vazut e adevarat."

Mihaela: "A fost dragoste la prima vedere. Sper sa incetati cu ideile preconcepute. Ea este o artista care danseaza impecabil, cu o mobilitate uimitoare. A venit cu un program superb. Ma bucur ca am si eu un baiat acasa caruia ii spun atat: cu un model ca acesta sa vii acasa. Ii si plac blondele."

ora 22:02 "Mica Andra", asa cum este poreclita, Nicoleta Iancu, interpreteaza o balada populara.

Andra: "Nu ma asteptam sa am o surpriza atat de frumoasa. Eu cant acest cantec de multi ani. L-ai cantat foarte frumos, m-am emotionat foarte tare. Cand ma uit la tine ma vad pe mine. Sa fii mandra de ce ti-a dat Dumnezeu si sa ai incredere in oamenii care iti vor binele si vor sa-ti deschida porti. Eu voi fi una dintre acele persoane."

Bebe: "Cand copiii nostri canta cu atata patima si cu atata intelegere tragediile oamenilor mari, ar trebui sa ne punem noi intrebarea unde am gresit."

Intrebata de Pavel daca il poarte ierta pe Bebe Cotimanis pentru ca i-a dat NU la preselectii, Nicoleta a raspuns: "Orice om merita a doua sansa".

ora 21:48 Magicianul Robert Tudor a intrat pe scena in stilul caracteristic - cu voce tare si hotarat. A venit prin spatele juriului si i-a speriat pe cei patru.

Bebe Cotimanis a fost uimit de un numar cu cartile de joc la care a luat parte, la rugamintea magicianului.

De asemenea, Robert a fost incuiat intr-o cutie de lemn, careia i s-a dat foc, avand la dispozite doar 20 de secunde pentru a se elibera. In mod spectaculos, el a revenit din culise costumat in pompier, stingand flacarile cutiei in interiorul careia trebuia sa fie. El a dedicat momentul tuturor pompierilor care isi risca viata pentru a salva oameni.

Mihaela: "Ti-ai facut minunat treaba. Nu stiu cum ai facut, la tine nu ma mira nimic.

Bebe Cotimanis: "Ai trecut de la magia de balci, frumos, spectaculos, spre teatrul de magie. Iti multumesc."

ora 21:33 Bianca Costiug isi arata talentul cu un nou numar de tribal fusion.

Mihaela: "Mi-a placut la nebunie ceea ce am vazut. Ma bucur ca ai inventat un nou stil de dans. Ai adus belly dance-ul in centrul atentiei, pentru ca ai stiut sa faci un recital de seductie in masa. Cand reusesti sa seduci si femeile esti deja un artist."

Andi: "Cred ca Bianca are un mare secret si l-am si intuit - atitudinea."

ora 21:19 Trupa The Beat a intrat pe scena. Rock-ul lor a incins atmosfera. Micutii interpreteaza "We will rock you".

Bebe Cotimanis: "Voi sunteti in stare sa puneti in pericol bugetele familiilor care au copii ca si voi. Nu vor mai spune ca vor masinute, vor vrea tobe. Puneti in pericol si linistea vecinilor, pentru ca fiecare scara de bloc ca avea cate o formatie rock. Asta va doresc."

ora 21:03 Pe scena se deruleaza momentul lui Viorel Scanteie, un numar de dresaj alaturi de cainele sau Bibi, care are doar 3 picioare.

ora 20:54 Primul finalist a intrat pe scena. Bogdan Dumitrascu: "Sunt motivat, am aruncat trafaletul si dau cu ei de pamant." Bogdan, de profesie zugrav, interpreteaza o melodie din repertoriul lui Marcel Pavel.

Andra, cu lacrimi in ochi: "M-am bucurat atat de mult ca ai ales aceasta melodie frumoasa. A fost altceva in seara asta. Te-am vazut motivat."

Andi: "Cred ca Bogdan este un castig pentru noi toti, nu numai pentru el insusi. Ma uit la romanii care muncesc si au un talent pe care nimeni nu l-a recunoscut niciodata. Dar aici e locul unde il pot arata."

ora 20:49 Procesul de votare pentru premiul de originalitate, inceput saptamana trecuta, este in desfasurare. Castigatorul va primi 10.000 de euro.

ora 20:39 Juriul a intrat in scena. Andi Moisescu le-a pregatit o surpriza lui Pavel si lui Smiley, prezentand un material cu momente amuzante cu ei doi, inregistrate de-a lungul acestui sezon.

Gata incepem ! Finala Romanii au talent! Cine e cu noi? #Andra #Romaniiautalent

Posted by Andra Music on Friday, June 12, 2015

ora 20:30 Show-ul a inceput. Pavel si Smiley se intrec in glume.

Aproape frumosi , dar gata de Marea Finala Romanii au talent! V-am pupat!

Posted by Pavel Bartos on Friday, June 12, 2015
 

Se munceste la Pavel Bartos!Ultimele momente inainte de marea finala Romanii au talent!

Posted by Smiley on Friday, June 12, 2015

Ce au declarat concurentii inainte de marea finala

Cei sapte baieti de la Brio Sonores, castigatorii sezonului patru Romanii au talent, vor urca pe scena pentru a interpreta o piesa in premiera si a fi alaturi de finalistii acestui sezon. Trupa Holograf va intregi seara cu un moment spectaculos si va canta cea mai recenta melodie, De cate ori sa te iubesc.

Astazi, reprezentatii incredibile de muzica clasica, pop, rock sau folclor, breakdance, tribal fusion, dans contemporan sau dans contemporan experimental, un numar de magie plin de mister, dresaj canin si rezolvarea cubului rubik in timp record de catre trei pusti, vor crea un show memorabil.

Vineri dansul va fi la loc de cinste si va avea reprezentanti care au facut juratii si publicul sa se ridice in picioare in etapele trecute ale competitiei. Oana Zara si Alexandru Bordea vor aduce in finala un moment de dans contemporan extrem de sensibil, prin care vor sugera viata si efemeritatea timpului.

"Nu avem superstitii. Azi ne-am trezit cu o stare foarte buna, ceea ce ne-a motivat si ne face sa fim optimisti. Inainte de a intra pe scena ne incalzim si ne incurajam unul pe celalalt sa dam tot ce avem mai bun", a afirmat vineri dupa-amiaza, Alexandru Bordea.

Bogdan Bolohan va reprezenta prin miscari spectaculoase de breakdance problemele cu care societatea se confrunta si va arata cum acestea apar inca din copilarie.

"Nu cred in superstitii. In primul rand sunt foarte fericit ca fac parte din cei 15 finalisti "Romanii au talent" si ca am reusit sa transmit mesajul meu in semifinala. Show-ul meu din seara aceasta va fi despre copii, legat de viitorul lor, de destinul lor, de educatie. Pe viitor, dorinta mea cea mai mare ar fi sa pun in scena o piesa de teatru legata de viata. Sper sa pot exprima foarte bine ceea ce-mi doresc. De multe ori, inainte sa intru pe scena, stau cu ochii inchisi si incerc sa intru in pielea fiecarui personaj. De data asta, eu voi fi constiinta", a marturisit la randul sau Bogdan Bolohan, cu cateva ore inainte de marea finala.

Trupa Kid-A va aduce inca o data pe scena dansul contemporan experimental insotit de elemente acrobatice extrem de dificile.

Kid-A: "Inainte sa intram pe scena este intens, ne uitam unii la altii, nu zicem nimic, dam din cap, zambim usor, e calmul de dinaintea furtunii! Aseara, chiar dupa ce am terminat repetitiile, am dat drumul la muzica, am inchis ochii si am inceput sa ne miscam pur si simplu. Fiecare are motivatia lui in spate: unii familia, altii prietenii, dar ce ne dorim cu totii este sa le aratam tuturor celor care isi doresc sa reuseasca in arta si nu sunt sustinuti ca pot ajunge la ce si-au propus!"

Yeva Shiyanova isi doreste sa spuna o poveste in stilul caracteristic – printr-un dans senzual, care va beneficia si de o recuzita speciala.

Yeva: "Nu am superstitii, dar inainte de a intra pe scena sunt ingrijorata. Pentru ca, daca o sa vina ziua in care nu o sa mai am emotii, inseamna ca nu mai are niciun rost sa fiu pe scena. Un artist trebuie sa transmita emotii si sentimente, este bine sa fii ingrijorat inainte de a intra pe scena. Cand dansezi, trebuie sa dansezi cu inima, nu cu mintea. Doar atunci momentul tau va ajunge in sufletele celor care te privesc."

Ineditul stil de dans tribal fusion va fi si azi prezentat de Bianca Costiug. Ea a pregatit un scenariu complex pentru momentul ei, insotit de machiaj si costumatii specifice.

Bianca Costiug: "Inainte de a intra pe scena am 10 minute de meditatie, in care incerc sa ma relaxez si sa-mi imaginez ca dansez in fata unor prieteni. Cand sunt pe scena, nu ma gandesc la ceva anume, pentru ca sunt implicata total in act si incerc sa devin dansul in sine."

Cei cinci cantareti din finala vor urca diseara pe scena si isi vor expune talentul in fata publicului, asa cum stiu mai bine. Micuta Nicoleta Iancu va aduce din nou folclorul la "Romanii au talent", dar va introduce de data aceasta in reprezentatia ei si o melodie ritmata.

Intrebata cu cateva ore inainte de show daca are superstitii, Nicoleta a afirmat: "Nu am superstitii. Muncesc foarte mult, iar lucrul acesta sper ca se va vedea in aceasta seara, iar momentul meu va ajunge la sufletele celor de acasa. De fiecare data, inainte sa intru pe scena, ma rog la Dumnezeu."

Ion Barbu va schimba in finala stilul muzical cu care ne-a obisnuit, si va canta opera.

"Cred doar in ceea ce e posibil. Daca muncesti, reusesti. Daca nu, nu. Trebuie sa depui foarte mult efort in tot ceea ce faci. De fiecare data, inainte sa intru pe scena, imi fac cruce", a dezvaluit Ion Barbu, cu putin inainte de marea finala.

Carmen Cernea va surprinde cu un moment muzical de exceptie. Concurenta va imbina cu succes trei stiluri muzicale, care vor electriza.

"Inainte sa intru pe scena, spun o rugaciune. Ma ajuta sa imi stapanesc emotiile si simt ca e un semn divin, pentru ca inca din copilarie mi-am dorit sa ajung o vedeta, iar acel semn a fost la 9 ani, cand am cantat cu doamna Maria Ciobanu. De atunci am simtit ca menirea mea este sa fac lumea fericita, sa vibreze la muzica", a afirmat Carmen Cernea.

Si Bogdan Dumitrascu s-a pregatit intens pentru marea finala si va canta astazi o melodie romaneasca celebra.

Bogdan Dumitrascu: "Nu cred in superstitii. Dumnezeu e sus si impotriva destinului nu te poti opune. Trebuie doar sa crezi in steaua ta si in Dumnezeu si sa dai tot ce e mai bun din tine. Inainte de a intra pe scena ma rog la Dumnezeu."

Alexandru Moraru va interpreta o melodie cunoscuta la chitara si voce, dar va executa si cateva miscari de dans, care vor completa intregul moment.

"Emotii am doar in momentul in care cant, deoarece imi fac griji pt vocea mea, sa fie totul ok. Inainte de a intra pe scena imi fac semnul crucii si spun Doamne ajuta!", a spus Alexandru, vineri, in culise.

Muzica instrumentala va fi adusa diseara pe scena de catre trupa Concertino. Cei noua concurenti vor interpreta o melodie care va face scena sa vibreze, iar intregul moment va fi sustinut de elemente grafice exceptionale, artificii si fum.

Concertino: "Nu avem superstitii, suntem o echipa si fiecare dintre noi isi stie foarte bine sarcina. De fiecare data dam tot ce avem mai bun si face tot posibilul sa iasa bine. Inainte de a intra pe scena avem un salut comun, care reprezinta o explozie de energie reciproca. Ne ajuta foarte mult si in 2-3 secunde ne simtim un intreg."

Asa cum ne-au obisnuit, pustii the la The Beat vor aduce rock-ul la Romanii au talent, dar vor adauga reprezentatiei lor muzica spatiala si de film.

The Beat: "Inainte de semifinala, am strigat un cuvant inventat de noi: spicstikenyle, care ne descrie foarte bine! Suntem si mici, si nebunatici, si plini de energie. Asta ne-a dat ideea de a ne face propriul salut si propria incurajare inainte de concerte."

Nici magia nu va lipsi din mare finala. Robert Tudor va crea pentru aceasta ocazie un numar plin de suspans, intre viata si moarte, extrem de dificil si spectaculos.

"Nu am superstitii. Lucrurile pe care ni le facem in viata, ni le facem cu mana noastra. Daca ai superstitii, refuzi sa ai incredere in tine. In general oamenii mari nu prea au superstitii. Inainte sa intru pe scena, imi fac intotdeauna cruce", a spus la randul sau Robert Tudor, cu putin timp inainte de finala.

Viorel Scinteie impreuna cu catelul Bibi vor face o demonstratie de dresaj canin si vor executa cateva exercitii folosind obstacole, cercuri si un tunel.

Viorel Scinteie: "Da, am superstitii. Numarul 13 imi aduce mereu ghinion, dar sper ca in aceasta seara, in cazul in care voi fi concurentul cu nr 13, sa-mi poarte noroc. Inainte sa intru pe scena am o "discutie" cu Bibi si-i spun ca suntem cei mai buni, suntem niste invingatori."

Bietii care formeaza grupul Speedcubing vor trece diseara la un alt nivel si vor arata ca imaginatia umana nu are limite. Ei vor face un adevarat show din rezolvarea cubului Rubik si au pregatit foarte multe surprize pentru jurati, dar si pentru Smiley si Pavel Bartos.

SpeedCubing: "Nu avem superstitii. Inainte sa intram in competitie ne concentram foarte mult, deoarece de fiecare data venim cu un numar impresionant si dificil. Fiind un sport al mintii, vrem ca totul sa fie perfect."

Romanii au talent - Fii eroul nostru!

Articol recomandat de sport.ro
Luptător MMA, suspendat pe viață și bătut de fani, după ce a atacat o fată de ring | VIDEO
Luptător MMA, suspendat pe viață și bătut de fani, după ce a atacat o fată de ring | VIDEO
Citește și...
ROMANII AU TALENT, SEZONUL 5. Surprizele s-au tinut lant in ultima semifinala a show-ului. Lista completa a FINALISTILOR
ROMANII AU TALENT, SEZONUL 5. Surprizele s-au tinut lant in ultima semifinala a show-ului. Lista completa a FINALISTILOR

Romanii au ales vineri seara ultimii trei finalisti care intra in batalia pentru marele premiu de 120 de mii de euro, la "Romanii au Talent".

Romanii au talent, sezonul 5, semifinala 5. Cine sunt ultimii concurenti care prind un loc in Marea Finala
Romanii au talent, sezonul 5, semifinala 5. Cine sunt ultimii concurenti care prind un loc in Marea Finala

Telespectatorii au fost martorii unor prestatii impecabile, iar toate acestea au condus catre un show ca la carte in ultima Semifinala LIVE "Romanii au talent".

Recomandări
În plin an electoral, oficialii PSD-PNL au în plan o nouă majorare a salariilor. Cu cât ar crește, din iulie, salariul minim
În plin an electoral, oficialii PSD-PNL au în plan o nouă majorare a salariilor. Cu cât ar crește, din iulie, salariul minim

Deși presați de cheltuieli prea mari la buget, oficialii au în plan o nouă majorare a salariilor, în an electoral. 

Europenii vor să-și întărească armatele, în timp ce Ucraina primește un nou pachet de ajutor
Europenii vor să-și întărească armatele, în timp ce Ucraina primește un nou pachet de ajutor

Noul pachet de ajutor american pentru Ucraina va include și rachete ghidate cu o rază de acțiune de 300 de km.  

Filmul evenimentelor. Cum s-a rupt coaliția PSD-PNL la Primăria Capitalei, din cauza medicului Cătălin Cîrstoiu
Filmul evenimentelor. Cum s-a rupt coaliția PSD-PNL la Primăria Capitalei, din cauza medicului Cătălin Cîrstoiu

După două luni de căutări și încă una în care au făcut campanie pentru medicul Cătălin Cîrstoiu, liderii PNL și PSD au anulat toate planurile comune pentru Primăria generală a Capitalei.