Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Afla cum se calculeaza CORECT varsta cainelui sau pisicii tale. Varianta "inmultesti cu 7" e gresita

expo caini

 Multi cred ca e foarte usor sa calculezi varsta unui caine sau a unei pisici in "ani umani". A inmulti varsta cu 7 e o varianta cat se poate de imprecisa, tinand cont ca un caine poate face pui inca de la 1 an.

 Cainii imbatranesc foarte tare in primii 2 ani de viata, dar totul depinde foarte mult si de specie. Speciile mai mari imbatranesc mai rapid si traiesc mai putin. Cand ajung la 5 ani, deja sunt caini in "toata firea". La un caine mai mic, asta se intampla abia pe la 10 ani.

EMOTIONANT! Uite cum a reactionat un tigru de la o gradina zoologica din SUA la vederea unui bebelus

Multi veterinari considera ca o formula mai corecta pentru a calcula varsta e urmatoarea. 1 an al unui caine echivaleaza cu 12 ani ai unui om. Un caine la 2 ani are deja 24 de ani, dar apoi adaugi doar 4 ani pentru fiecare an "uman".

Varstele pentru cainii si pisicile tale le gasesti in tabelul de mai jos

varsta caini
varsta pisici

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 10 Martie 2012
  • 5 Comenteaza
Citeste mai multe despre: caini, pisici, animale de companie,

Comentarii(5)

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.stirileprotv.ro acele mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
Nume:
Mesaj:
Ultimele stiri
Andreas Lubitz
© 2014 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed