Implant nereusit de silicon in fund! Prezentatorul se amuza copios:)

×
Codul embed a fost copiat

Un prezentator de televiziune din SUA nu se mai poate abtine si izbucneste in ras atunci cand citeste o stire despre o femeie din Knoxville, Tenesse, pe care o doare, la propriu, in fund!

Nu e de gluma, insa. Tanara a platit 5.500 de dolari pentru a avea un posterior cat mai bombat, dar operatia nu pare sa fi fost un succes. Femeie se apleaca cu greu, are constant dureri si nu prea poate sta in sezut. Tot din cauza durerilor puternice.

Acum ar vrea sa repare pocinogul, insa nu prea mai are incredere in medici.

Si chiar daca si-a facut-o cu mana ei, merita totusi putina compasiune. Nu? Nu, in opinia jurnalistului american care exclama cu groaza, aproape, un "Ohau!" cand femeia trage de implantul de silicon.

Articol recomandat de sport.ro
Un europarlamentar intră în acționariatul lui CFR Cluj: ”Nu poți să refuzi o astfel de ofertă!”
Un europarlamentar intră în acționariatul lui CFR Cluj: ”Nu poți să refuzi o astfel de ofertă!”
Citește și...
Oldies but... boobies! Uite de ce nu pot mamicile sa faca yoga!
Oldies but... boobies! Uite de ce nu pot mamicile sa faca yoga!

Iata un copil hotarat! Stie ce vrea si merge direct... la tinta. Adevarul e ca atunci cand te strange stomacelul nici nu mai tii cont ca mamica ta incearca sa se relaxeze cu putina yoga. Iti vezi de treaba si cauti hrana direct la sursa.

HapSANUL invitat! I-a dezvelit
HapSANUL invitat! I-a dezvelit "siliconul" in direct la TV! Vezi momentul!

Vedeta iberica Yola Berrocal a avut parte de un moment de-a dreptul jenant in cadrul emisiunii “Salvame Deluxe”, difuzata de postul de televiziune spaniol Telecinco.

Bomba sexi s-a aruncat in lac, siliconul a facut pac!
Bomba sexi s-a aruncat in lac, siliconul a facut pac!

Shauvon Torres, o domnisoara destul de cunoscuta prin Australia, datorita aparitiei sale in reality show-ul "The Real World: Sydney", difuzat de MTV, a suferit un accident neobisnuit la... unul dintre sani.

Recomandări
Curaj fără limite. Locuitorii din Harkov sfidează tăvălugul rusesc și îi spun lui Putin:
Curaj fără limite. Locuitorii din Harkov sfidează tăvălugul rusesc și îi spun lui Putin: "Nu există panică! Nimeni nu fuge"

La 50 de kilometri spre nord, forțele ruse invadează din nou. Dar în Harkov, al doilea oraș ca mărime din Ucraina, viața continuă sub amenințarea atacurilor rusești, informează CNN. Nimeni nu se teme trupele lui Putin. 

Transformarea industrială a României: Depozitele aproape de București, noul hub european
Transformarea industrială a României: Depozitele aproape de București, noul hub european

Într-una dintre halele închiriate de o companie austriacă, lângă București, milioane de pachete cu haine și încălțăminte sunt depozitate, urmând ca, atunci când sunt comandate de clienții români, dar și străini, să plece direct spre ei.

 

Lupta pentru putere în SUA se duce cu vorbe grele. Trump și Biden s-au numit
Lupta pentru putere în SUA se duce cu vorbe grele. Trump și Biden s-au numit "prost" sau "ratat" într-un duel la distanță

Donald Trump l-a calificat din nou pe Joe Biden drept un "escroc", sâmbătă, în Texas, în faţa unor susţinători a armelor.